Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Izery - Karkonosze 12-13.10

http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=10434.0

Chętny ktoś ? Mogę zabrać dwie osoby + 2 rowery. Nocleg w schronisku 35zł + 10zł pościel(opcjonalnie).

Chciałem jechać pociągiem z Gliwic,ale

-czas podróży 6h (w jedną strone)

-bilet 60zł (w jedną strone)

Samochodem:

- 3h

- paliwo około 160zł w dwie strony, czyli 50zł na osobe.

Napisano

Marcin porozstawiała Was po kątach? To Wyście po górach jeździli czy po blokowisku ? :D

Na najbliższą sobotę planuje ktoś wyjazd w Beskidy ?

Napisano

Wczoraj zastanawaialiśmy się z Klaudiuszem czy Ewa da z nami radę... a dziewczyna dzisiaj porozstawiała nas po kątach :) Miło było poznać i przy okazji wiem ile jeszcze przedemną roboty :)

Dobre  :thumbsup:  Widzę pozostała część ekipy też mi znajoma jest, jaki ten świat mały  :teehee:

Napisano

Marcin porozstawiała Was po kątach? To Wyście po górach jeździli czy po blokowisku ? :D

Na najbliższą sobotę planuje ktoś wyjazd w Beskidy ?

Ja będę chciał uderzyć jeszcze gdzieś w przyszły weekend, może wkońcu uda się zrobić Baranią. Muszę odbudować formę bo po 3 tygodniach bez roweru i mocno alkoholowych weekendach jest źle... bardzo źle.

Napisano

Ja będę chciał uderzyć jeszcze gdzieś w przyszły weekend, może wkońcu uda się zrobić Baranią.

Na Baranią fajny szlak prowadzi przez Przysłup/Przysłop (obie wersje ponoć poprawne)

Napisano

Ja będę chciał uderzyć jeszcze gdzieś w przyszły weekend, może wkońcu uda się zrobić Baranią. Muszę odbudować formę bo po 3 tygodniach bez roweru i mocno alkoholowych weekendach jest źle... bardzo źle.

Marcin ja już miesiąc  bez roweru :/ jedynie na stacjonarnym staram się trenować by nie stracić kondycji :D

Napisano

Fotki z naszego dzisiejszego wypadu -> https://plus.google.com/u/0/photos/118155666108479221380/albums/5931352920860565857?tab=wq

Wczoraj zastanawaialiśmy się z Klaudiuszem czy Ewa da z nami radę... a dziewczyna dzisiaj porozstawiała nas po kątach :) Miło było poznać i przy okazji wiem ile jeszcze przedemną roboty :)

Jejku, ale cudne te zdjęcia :) Chyba zacznę częściej w góry jeździć :)

Cieszę się, że jednak mnie ze sobą zabraliście :D

Napisano

Marcin ja już miesiąc  bez roweru :/ jedynie na stacjonarnym staram się trenować by nie stracić kondycji :D

Stacjonarny to nie to samo, wsiadaj i jedź nawet te 10km czy nawet po przysłowiowe bułki  :laugh:

Napisano

Wszystko wskazuje na fajną weekendową pogodę :) Ktoś chętny na góry? :)

Plan A: Wisła Głębce -> (niebieski) Przeł. Łączecko -> (czerwony) Kiczory -> (zielony) Barania Góra -> (zielony) Gawlas -> (żółty) Wisła

Plan B: Sół -> (czarny) Przeł. Przegibek -> (czerwony) Wielka Racza -> (czerwony) Zwardoń

Plan C: Rajcza -> (czarny rowerowy) Ujsoły -> (żółty Papieski) Redykalny Wierch(żółty) Hala Rysianka -> (żółty) Romanka -> (niebieski + czerwony) Węgierska Górka

Jako, że ostatnio fajnie jechało mi się czerwonym granicznym na Raczę to byłbym za opcją B, wkońcu może udałoby się nim zjechać do Zwardonia ;)

Napisano

Jest OK :) Fajne fotki i dużo znajomych miejsc ;)

Mnie przełożyli zabieg ale w planach mam też tatry. Więc tak 50% szans że pojadę

Klaudiusz, pie... Tatry, te to sobie od biedy w zimie zrobisz ;)

Napisano

@@MartinH,

Wszystko wskazuje na fajną weekendową pogodę :) Ktoś chętny na góry? :)

Plan A: Wisła Głębce -> (niebieski) Przeł. Łączecko -> (czerwony) Kiczory -> (zielony) Barania Góra -> (zielony) Gawlas -> (żółty) Wisła

Plan B: Sół -> (czarny) Przeł. Przegibek -> (czerwony) Wielka Racza -> (czerwony) Zwardoń

Plan C: Rajcza -> (czarny rowerowy) Ujsoły -> (żółty Papieski) Redykalny Wierch(żółty) Hala Rysianka -> (żółty) Romanka -> (niebieski + czerwony) Węgierska Górka

Jako, że ostatnio fajnie jechało mi się czerwonym granicznym na Raczę to byłbym za opcją B, wkońcu może udałoby się nim zjechać do Zwardonia ;)

Ja się wybieram do Wisły  na łikend, więc może jakoś się zgadamy. Najbardziej odpowiadała by mi trasa A,bo w Wiśle planuje nocleg.

Napisano

Jak coś to mogę kogoś zabrać z okolic Gliwic. Mam wolny jeden bagażnik rowerowy.

zbierze się nas pewnie z 3-4 osoby więc pojedziemy pewnie pociągiem, nei ma sensu auta brudzić ;)

Napisano

Adi, ustalimy jeszcze, pociąg myślę, że ten o 7:58, ostatnio nim jechaliśmy i robimy opcję A. Aczkolwiek jak będę w domu to jeszcze na spokojnie wszystko ogarnę i zobaczymy :) Z tego co widzę to jeszcze Daniel i Adam są chętni więc możemy sięzgadać na miejscu, ewentualnie w pociągu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...