Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja bym walnoł coś hardcorowego bo będe miał operacje i conajmniej 2 tyg przerwy a potem zima

To ja odpadam tak jak pisałem na żadne TV się nie pisze ani na coś Klaudek hardkorowego, brak formy brak sił po chorobie! Więc zostaje lajt z mojej strony ino

Napisano

Ja bym walnoł coś hardcorowego bo będe miał operacje i conajmniej 2 tyg przerwy a potem zima

Czantoria-Kubalonka jest w pewnych miejscach mocno techniczna :)

To co jedziemy Beskid Śląski? Czy jakieś Gorce np. ?

Napisano

Czantoria-Kubalonka jest w pewnych miejscach mocno techniczna :)

To co jedziemy Beskid Śląski? Czy jakieś Gorce np. ?

czy zawsze musicie wybierac weekend, w który nie mogę ? :) przyszly weekend mogę się wybrać o ile pogoda pozwoli.. jak nie to jade pochodzić po Tatrach :)

Napisano

Obecnie pogoda ma być bardziej łaskawy od 10 października ma być nawet po 20 stopni  :woot:  Więc można coś planować i w góry śmigać jeszcze, babie lato nadchodzi oby się nie odwidziało ino pogodzie  :icon_exclaim:

Napisano

Martin a może babia góra bo wiem że chciałeś ? Aktualnie śniegu jeszcze nie ma i turystów też mało więc idealnie na rower

Ty to na serio jesteś poryty w pozytywnym tego słowa znaczeniu, tam jest zakaz o ile pamiętam więc ci powodzenia życzę  :wallbash:

Napisano

Czytałęm to i tylko jedna osoba wspomniałą o mandacie. Ale jak nie będzie chętnych na babią to może być czantoria. Swoja drogą nie jest ktoś chętny na rozgrzewke w piątek na jurze ?

Napisano

Czytałem wiele relecji i nie słyszałem o żadnym mandacie

Bo tam jest generalnie mało patroli straży parku stąd niestety tyle relacji z łamania prawa. Jest wiele sekcji w niższych partiach Parków Narodowych ale przez właśnie takie podejście nikt nie odważy się ich udostępnić. Co po niektórzy robią niestety innym niedzwiedzią przysługę. Chyba tylko w Bieszczadach dają sobie jako tako z podobnymi ekscesami rady.

Napisano

Martin a może babia góra bo wiem że chciałeś ? Aktualnie śniegu jeszcze nie ma i turystów też mało więc idealnie na rower

http://feels3.bikestats.pl/index.php?did=341741

Kusi, ale jednak boję się, że tam będzie dużo noszenia, pozatym na tej wysokości będzie już cholernie zimno, niby na sobotę zapowiadają 13 st. i słońce, ale to na nizinach.

Ja mam ochotę na dużo jeżdżenia i jestem jednak za trasą Czantoria-Kubalonka :)

Filip, ja w prognozy nie wierzę za bardzo, fajnie jak będzie te 20 st., ale będę się cieszył dopiero wtedy jak tego doświadczę :)

Ktoś chętny jeszcze na sobotę?

Napisano

W sobotę mamy pociągi do Ustronia o 7:52 i 8:50, na miejscu jesteśmy odpowiednio 9:43 i 10:33. Powrót z Wisły 17:05. Więc myślę, że będziemy mogli na lajcie zrobić trasę, ewentualnie wydłużyć lub coś zjeść na spokojnie przed odjazdem :)

Napisano

Jedzie ktoś jutro do tego Ustronia czy gdziekolwiek indziej? Mam akurat wolny dzień i mocno się zastanawiam nad górami, ale sama nie pojadę ;)

Napisano

O to fajnie :) Postaram się być, przy czym mam pociąg z Gliwic taki, że w Katowicach jest 7:45 więc tylko szybka przesiadka i od razu w pociągu do Ustronia będę Was szukać. Nie wiecie z którego peronu będzie odjeżdżać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...