Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, jest ktoś chętny by jutro pokręcić trochę w spokojnym, luźnym tempie bez napinania.. ?

Jeśli chodzi o trasę to gdzieś w bliższej okolicy, jak będzie duże błoto to asfalt, jak nie będzie tragedii w lasach to po lasach :)

Dostosuje się do godziny, chociaż nie ukrywam preferował bym zacząć w godzinach przedpołudniowych. Dystans, zobaczy się jak się będzie kręciło :)

Jak ktoś jest chętny to zapraszam.

Napisano

Dorotka, Góra Siewierska, Rogoźnik ? Znam fajne skróty polami i lasami, i chętnie bym coś pośmigał bo nie jeździłem od 2 tygodni, dystans pewnie ok. 60-70 km. Mogę startować ok. 11-12 :)

Napisano

Robimy wszystko po kolei, jadąc od strony powiedzmy Dorotki zaliczamy górę Siewierską i Rogoźnik, tam wszystko jest blisko siebie z GS na Rogoźnik jest z 2-3 km. Tereny są dość kamieniste więc nie powinno być problemu z błotem :)

Napisano

kręci ktoś jutro koło południa ?

btw. fajną traskę zrobiłem wczoraj, ale pieszo... 28 km z Stary Smokovec (Słowacja) przez Prielom ( 2288 m n.p.m) do Lysej Polany. Rowerem tam ani metra by się nie ujechało hehe...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...