Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@@MartinH, ja mogę jechać jak będzie pogoda :)

Z tego co widziałem ten niby harcerski to cały przejezdny lecz ostatnie 20% to nogę trza mieć by go zrobić  :laugh:

Najcięższy jest właśnie sam początek, zaraz po skręcie z asfaltu, potem jest płasko w miarę aż na przełęcz i potem znowu kawałek stromy, ale do wyjechania (ten początek niby też do wyjechania, ale trzeba mieć moc)

Napisano

Na Czantorię Rycerskim, a później czerwonym i żółtym :) Devilek jesteś chętny? :)

Niestety podziękuję ... W piątek z rana mnie choroba złamała, a wieczorem efektownie wylądowałem w karetce, później w szpitalu. Teraz już lepiej, ale nie aż tak, aby w góry się wybrać.

Napisano

No ja mogę jechać w razie czego, tylko daj znać co i jak

I co? Bo nie wiem co planować na jutro

Napisano

Filip  oklepane ? byłes na 3 czy 4 szlakach i oklepane?

Hehe, Filip nie przestanie mnie zadziwiać.

Ja dopiero w tym roku zacząłem jeździć po górach i myślę, że przez co najmniej 10 kolejnych lat mi się nie znudzą, zajarałem sięna maxa :)

Grzegorz, Dolinki fajne i też mają swój klimat, ale jednak co góry to góry :)

Napisano

Filip  oklepane ? byłes na 3 czy 4 szlakach i oklepane?

Grzegorz co tydzień jestem w górach jak nie na rowerze to pieszo więc wszystko w nadmiarze się nudzi

Napisano

Grzegorz co tydzień jestem w górach jak nie na rowerze to pieszo więc wszystko w nadmiarze się nudzi

Ja yhm ;)

21-22.09 - jakieś rajdy rodzinne

14-15.09 - Rybnik i Będzin

7-8.09 - Katowice nocą i Nakło

31.08-01.09 -  Święta Anna i zanik jazdy

Faktycznie Filip co tydzień ... Chyba, że się teleportujesz :P

Grzegorz objeździł nie jedną trasę w górach i stanowczo wie, co pisze.

Napisano

Faktycznie Filip co tydzień ... Chyba, że się teleportujesz

hahaha :)

Filip no ja od ponad miesiąca Cie probowałem w góry wyciagnąc i ciągle to samo powtarzasz :P

Kto się pisze w góry w środę/czwartek ?

Napisano

Kto się pisze w góry w środę/czwartek ?

A może sobota? :)

Ja w tygodniu wogóle nie mam czasu, co prawda w poniedziałek mam wolne, ale o 8 dopiero wracam z Warszawy więc wątpię aby mi się chciało myśleć o górach ;)

Napisano

Sobota słabo to widzę, ważniejsze sprawy niż rower mam, kilka spraw muszę załatwić dopiero po 15 bd wolny więc po ptakach, a potem na 16 już na kole do rodzinki jadę i tym sposobem po 20 bd wolny  :yucky: Więc niedziela zostaje ino  :yucky:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...