MlodyBarney Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Siemka, ja raczej na niedziele odpadam na dalsze wypady, ok 15 jadę po rodziców z autobusu odebrać... pogoda na majówkę sie zrobiła "znakomita" ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 ja zagladam ale jak wiesz mam kontuzje i raczej nigdzie nie pojade wiec sie nie wypowiadam , we wtorrk chyba sciagna mi gips to nastepny weekend moge juz cos myslec o jakies jezdzie gdziekolwiek oczywiscie jak moja sprwnosc ruchowa bedzie przynajmniej dostateczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Wojtek - spoko Wiadomo, nie każdy ma zawsze czas. Grzegorz - mam nadzieję, że wszystko z ręką będzie ok po ściągnięciu gipsu. Jeśli sprawność ruchowa będzie zadowalająca dla Ciebie, to chętnie na jakąś trasę można się ustawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 4 Maja 2013 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Grzesiu przyszla niedziela 11-tego zapraszamy cię z devilem na jakas srednia trase by reki nie przeciazyc Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Board Express Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Grzesiu przyszla niedziela 11-tego zapraszamy cię z devilem na jakas srednia trase by reki nie przeciazycSent from my Windows Phone 8S by HTC using Board Express zobacze jak reka , moze juz nie bedzie tak zle i jakas konkretna trase pojade , no ale to sie okaze po zdjeciu gipsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Najbliższy weekend mam spędzić z synem, więc wiadomo, ale jeśli coś się zmieni (a wiadomo jak jest) to chętnie bym gdzieś wyskoczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Karpik to zapraszamy. Wstępnie mozna sie ugadac na 10 pod mariackim. Pisz na priv co by cię interesowali . Ja sie spotykam w tym tygodniu z devilem to sadze ze poda sie propozycje wspólnie zaakceptuje i dostosuje trase Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Board Express Grzesiu ty tez pisz co masz ochote zwiedzić lub "zaliczyc"Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Board Express Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Grzesiu w niedziele lecimy o 13 .... bo devil do 12 ma małego a potem może kręcić. jakąś trasę po lasach itp. może z 40 km by się zrobiło np. pszczyna ... by nie nadwyrężać twojej ręki . spokojnie do wieczora wrócimy . Możemy się spotkać np. na Muchowcu koło stadniny koni. Innych bikersów też zapraszamy nawet pana filipa. Nie powiem zdenerwowałem się na niego ale pedałowanie ma nas zbliżać a nie oddalać no może jedynie na podjazdach :-) ... A w piątek zapraszamy także na kręcenie kółkiem o 15 pod lidlem na granicznej 3 stawy . Ja, devil i Zyzio jak dobrze zrozumiałem ... jedziemy pokręcić po lasach .. chyba bo ja się tylko podczepiłem :-) więc też zapraszamy jeżeli ktoś niema co robić w piękny popołudniowy piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 zobacze co i jak , a pszczyna to wg mnie 100 km a nie 40hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 W piętek szosa Blokada jest ? Grzegorz ; chodziło o 40 w jedną stronę, co wynikło z rozmowy tel. No dobra, Pszczyna to będzie 40+ w jedną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 stary będzie blokada jak ta lala będę pływał po szosie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 W sobotę lub niedzielę wstępnie wybieram się na Pławniowice, ktoś chętny pisać. O ile się plany nie zmienią, bo wyjazd się szykuje do Ogrodzieńca i nw czy tam nie pojadę. Trasa: http://skroc.pl/5147 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 No to Filip mozna jechac tam w niedziele wstępnie ja ty Grzesiu i devil o 13 wyjazd i bedzie super Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Board Express Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Gdzie kiedy o 13!? Bo się pogubiłem, ostatnio mam niechęć do wszystkich i wszystkiego, tak pewna osoba zrobiła zadymę, że się odechciewa i kurna jeszcze te je***ne urzędasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Niedziela o 13 ja mogę wcześniej ale devil do 12 jest z mlodym wiec moze dopiero na 13 byc. A w piątek o 15 pod lidlem moim jedziemy na szosę z zyziem wiec tez wpadaj Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Board Express Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon5teR Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Witam wszystkich, Możemy się umówić o 10 pod panoramą, gdyż 13 to trochę za późno moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Popieram o 10 to by było w sam razem, bez gonienia się. Trzeba lekko liczyć na trasę w jedną stronę około 2,5h-3h. A tam coś zobaczyć przerwę zrobić trochę też czasu trza na to! ps. Tomek rękawiczki ci oddam bo zawsze o nich zapominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 okej .. cóż ja poczekam na devila i Grzegorza o tej 13 ... zawsze więcej ludzi w kupie A 26.05 zapraszamy na wspólny wypad na xc holdarace w chorzowskim zapisy na holdarace.pl ja i devil juz sie zapisaliśmy na wersje xc a 02.06 do radzionkowa na familycup tez xc.Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Board Express Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 http://www.bikestats.pl/wydarzenia/II-Wyjazd-Rowerowy-na-Gore-SwAnny_1710.html http://www.bikestats.pl/wydarzenia/Slaska-Swiateczna-Masa-Krytyczna-Czyli-Slaski-Sped-Rowerowy_1709.html Wybiera się ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 okej .. cóż ja poczekam na devila i Grzegorza o tej 13 ... zawsze więcej ludzi w kupie A 26.05 zapraszamy na wspólny wypad na xc holdarace w chorzowskim zapisy na holdarace.pl ja i devil juz sie zapisaliśmy na wersje xc a 02.06 do radzionkowa na familycup tez xc. Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Board Express co prawda gips mi dzis zdjeli ale sie tak nie nastawiaj ze ja pojade , na razie palec w 50% sprawny , nie potrafie kierownicy objac nim , nic nie obiecuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Pielgrzymka rowerowa Na tą wspólną masę, mógłbym pojechać, o ile nie będzie to w kameralnym gronie, jak wszystkie spotkania masowe w Katowicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 devil to organizuje jeśli dobrze przeczytałem człowiek, którego znam trochę i jeśli bd to wyglądać na zakończenie tak jak masa mikołowska to ja jadę na 100%, odnośnie rajdu katowice-gliwice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Ale mnie nie interesuje, kto to organizuje, tylko ile osób się zjawi. Zakończenie w formie ciasta, czy herbatki, także mi do szczęścia nie jest potrzebne. Z ciekawości się pewnie pojawię, jak ilość uczestników dopisze, to chętnie pojadę. Grzegorz ; z ciekawości, jak w ogóle długo miałeś gips założony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Ja jutro idę z kalendarzykiem devil wie o co kaman..... I szefowej w te dni napisze próżne o wolne lub urlop. A od 20 do 27 biore urlop wiec będzie smiganko po haldzie i offroad Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Board Express Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 się będzie działo Tak w ogóle to szykuj się na jakieś głębsze rozeznanie w WPKiW, co byśmy tam nie pojechali, jak dwie lamy z zoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.