Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja w tym tygodniu też odpadam bo w sprawach uczelnianych odwiedzam Wrocław, ale 14 powinienem być na miejscu jak mi się nic nie odmieni.

Napisano

ja 14 wstępnie z wami pojechałbym coś fajnego, najlepiej w żywieckim.

14 powinienem być na miejscu jak mi się nic nie odmieni.

no to panowie (i mam nadzieję Paulina) ruszamy gdzieś :) proponuję tym razem coś spokojnego (może Wisła? ), od ostatniego wypadu jeszcze się nie pozbierałem  :D

Napisano

Jak to mówią jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz :D

Po prostu każdy musi poznać swoje granice, to tak jak w motorsporcie, trzeba zobaczyć kiedy guma przestaje trzymać ;)

Napisano

Kurde takie akcje się tu dzieją, że aż się jaram, a tu buty na gwarancję poszły i pewnie reszta sezonu poszła się ..... No nic, chyba pozostało mi zacząć biegać i szykować się na następny rok - ale lipton...:/

Napisano

Kurde takie akcje się tu dzieją, że aż się jaram, a tu buty na gwarancję poszły i pewnie reszta sezonu poszła się ..... No nic, chyba pozostało mi zacząć biegać i szykować się na następny rok - ale lipton...:/

Na boso  :rolleyes:

A tak na serio to gdzie jutro o tej 14? 

Napisano

Na boso  :rolleyes:

A tak na serio to gdzie jutro o tej 14? 

zgadamy się w ciągu dnia, bo Tomek (ten co z nami na Rybnik leciał) wrócił ze Szkocji więc pewnie też się dołączy

Napisano

Do Bytomia średnio uśmiecha mi się kręcić, tam nic nie ma. Ciekawsze okolice są koło Panewnik, Chudowa czy nawet Knurowa (niebieski szlak Chudów-Knurów 14,9km duktami leśnymi)

Napisano

Do Bytomia średnio uśmiecha mi się kręcić, tam nic nie ma. Ciekawsze okolice są koło Panewnik, Chudowa czy nawet Knurowa

no jutro bankowo jade wlasnie kierunek Chudów :)

Napisano

Adrian pisz esa fajne szlaki są tam i łatwo z Knurowa na Rybnik wylecieć. Najpierw niebieski szlak Chudów-Knurów, potem kawałek drogami i niebieskim szlakiem na jezioro Rybnickie

A może dla odmiany twór: Masa Chorzowska-> ciekawość mnie zżera ile osób się tam zjawia 

ktoś chętny na górę żar w weekend?
Napisano

Ale Żar to asfalt, więc jest ciekawy ;)

to koniecznie muszę jechać to zobaczyć... tylko zastanawia mnie jak zdołali tego dokonać.. to chińska góra asfaltowa , czy odlewali ją Polacy ? :P

Napisano

Jak będzie tego 14'go to róbcie foty i czekam na relację :)

Ja jadę w niedzielę do Żywca i robimy Skrzyczne, Malinowską, Salmopol, Baranią i zjazd czerwonym do Węgierskiej, będzie okazja do rewanżu i wyrównaniu rachunku z paroma kamolami :D

Napisano

Stu istnieje i na serio tak ciśnie jak mówił, prawie 6kg na sprzęcie robi różnicę, lecz rower bez jeźdźca też nie jeździ. Dzięki za dziś, leci ci to bydle nieźle

Napisano

Wątpię czy dasz rady, kto dziś był to potwierdzi to

w sprawie pętli panowie jest osobny wątek do którego zapraszam :)

btw. potwierdzam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...