A2i Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 udało mi się wkońcu wrzucić fotki z nasej wczorajszej wyprawy, nie są jakieś pro, bo ja się na fotografii nie znam https://plus.google.com/photos/108353343326739188836/albums/5918574166276461969
FlyFix Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Wypadu zadroszcze, sam kiedyś jechałem podobną trasę i także uważam że na razie to trasa nr 1. Arian - widzę że u ciebie góry bez otb to nie góry
A2i Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Wypadu zadroszcze, sam kiedyś jechałem podobną trasę i także uważam że na razie to trasa nr 1. Arian - widzę że u ciebie góry bez otb to nie góry Klaudiusz no na każdym wypadzie ktoś zalicza ciekawe kto będzie następny w kolejce
Zyziu Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Sprzedam! POLECAM Hamulce Avid Elixir 3 http://www.forumrowerowe.org/topic/145881-hamulce-tarcze-avid-elixir-3-prz%C3%B3d-ty%C5%82/
MartinH Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Jakie długości przewodów? Dlaczego sprzedajesz?
Zyziu Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Jakie długości przewodów? Dlaczego sprzedajesz? Długości przód 1m tył 1,7m bo shimano kupuje
biker90 Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 Jakie plany na weekend Gdzie jedziemy tym razem
A2i Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 Jakie plany na weekend Gdzie jedziemy tym razem ja niestety w tę najbliższą sobotę pauzuję ale czwartek i piątek południe mogę się gdzieś wybrać
FlyFix Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 Pytanie trochę z innej beczki. Ktoś chętny na Sobotę i Niedziele do Zakopanego ? Trasa jeszcze do wymyślenia. Spanie oczywiście w schronisku. Biorę samochód. Cena paliwa w obie strony to 100zł do podziału przez ilość osób.
MartinH Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 Ja z miłą chęcią, ale następny mój wolny weekend to dopiero 21/22.09. A pozatym jutro zawożę amortyzator do serwisu i pewnie będę go miał dopiero po weekendzie.
biker90 Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 Klaudek jak traktujesz auto tak jak rower, śmiem sądzić, że długo nie wytrzyma. Jedno mi dalej nie nadaje spokoju jak tyś tą centrę zrobił
FlyFix Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 Podejżewam że po kilku wypadach w góry szprychy się poluzowały a siła działająca na lecący bezwładnie rower jest dosyć spora i centra gotowa. Okazło się że wycentrować się nie da i musiałem nową obręcz kupić. A rower naprawdę szanuje lecz podczas jazdy poprostu uzywam go do tego celu do jakiego jest przeznaczony rower górski - a usterki to niestety chleb powszedni ;(
biker90 Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 Tak apropo wg Krossa co to jest rower górski, do pośmiania się trochę (waga użytkownika ):
atizylak Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 W instrukcji krossa też pisze żeby po błocie nie jeździć. Także jak będzie błoto na trasie to rower pod pachę i z buta. Śmieszni są.
biker90 Napisano 4 Września 2013 Napisano 4 Września 2013 W instrukcji krossa też pisze żeby po błocie nie jeździć. Także jak będzie błoto na trasie to rower pod pachę i z buta. Śmieszni są. Dokładnie, czego oni nie wymyślą
MartinH Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Panowie, śmieszni to jesteście Wy. Każdy producent się zabezpiecza na ewentualne usterki, które mogą się pojawić w przypadku przeciążenia lub używania w trudnych/sportowych warunkach. Producenci samochodów działają w ten sam sposób, są informacje o max. ładowności, a w przypadku niektórych samochodów, nawet tych bardzo sportowych pisze o utracie gwarancji w przypadku użytku sportowego, typu jazda po torze (np. Nissan GT-R)
marcinusz Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Producenci samochodów działają w ten sam sposób (...) A zabraniają jazdy w deszczu pod rygorem utraty gwarancji? I pytanie dodatkowe: to że są producentami większych pojazdów sprawia, że mają rację? To 100kg z poprzedniej strony, to jakieś szaleństwo. Ogrom rowerów na europejskim rynku projektowany jest pod limit 120kg. Na amerykański często 136kg. I limit ten liczony jest dla rowerzysty z bagażem, ale bez wagi roweru.
severian Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Limit wagi podany przez Krossa wcale nie jest głupi.W górach jazda na tanich tarczówkach to mordęga i proszenie się o wypadek więc się zabezpieczyli.Zresztą rama może wytrzymać wiele ale np. koła mają juz swoje ograniczenia. 100 kg to norma...
MartinH Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Trochę mi się plany zmieniły i wracam z kawalerskiego z sobotę, więc może ktoś chętny na jakieś góry w niedzielę?
A2i Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Trochę mi się plany zmieniły i wracam z kawalerskiego z sobotę, więc może ktoś chętny na jakieś góry w niedzielę? Marcin a co powiesz na wypad 14 wrzesnia w sobote ? teraz sobota i niedziela niestety mi odpadają... jutro po 14 ruszam w traskę jak masz ochotę
MartinH Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 14 jestem na weselu, a jutro o 14 pewnie będę w trasie do Ostrawy Niedzielę i tak jestem w górach bo mam ekipę z roboty co jedzie autem, ale zawsze wolałem spytać bo z wami mi się jeździ lepiej
A2i Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 14 jestem na weselu, a jutro o 14 pewnie będę w trasie do Ostrawy Niedzielę i tak jestem w górach bo mam ekipę z roboty co jedzie autem, ale zawsze wolałem spytać bo z wami mi się jeździ lepiej miło to słyszeć ale szkoda, że 14 Cie nie ma :/ wrzucę później jakieś propozycje... może ktoś się skusi
erzurum Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 ja 14 wstępnie z wami pojechałbym coś fajnego, najlepiej w żywieckim.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.