A2i Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Da się dotrzeć z rowerem na Babią Górę ? tak sobie myślę, że można by od okolic Babiej Góry ruszyć nad jezioro Czorsztyńskie do Folsztyna trasą turystyczną (około 80 km) praktycznie ciągle w dół... lub ogólnie zmienić góry (skoro się znudziły) i ruszyć na Gorce, Pieniny...
MartinH Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Adrian, ja jestem za, aczkolwiek może byśmy zrobili Wielką Raczę i Rycerzową w nast. weekend, pasuje Ci ?
A2i Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Adrian, ja jestem za, aczkolwiek może byśmy zrobili Wielką Raczę i Rycerzową w nast. weekend, pasuje Ci ? jutro będę wiedział co mam z weekendem
DEVILEK Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Prawdopodobnie po drodze do Opola zahaczymy Św. Annę, A Ja tam czasami mam ochotę asfaltem polatać i pociskać przynajmniej prędkość i szybko się kilometry pokonuje. Góry Górami, Jura Jurą, może dla niektórych to się nie nudzi jednak coś innego zawsze warto poznać Jak by co w sobotę wstępnie kierunek Opole z mojej strony, Irek34 też chętny jest, Devil Ty? Ktoś jeszcze? Owszem, bym poleciał ; ale raczej większość szosami z ubocza, bo 200km z połową w terenie daje popalić.
grzegorzkm Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Adrian, ja jestem za, aczkolwiek może byśmy zrobili Wielką Raczę i Rycerzową w nast. weekend, pasuje Ci ? trasa wymagajaca ale dla was to pikus , ogolnie polecam. Polecam zaczac od Rajczy wg mnie łatwiej , na M.Rycerzowa szlakiem rowerowym mozna wjechac bez problemow po za kilkoma metrami wypychu.
MartinH Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Moja propozycja na sobotę to: Pociąg do Rajczy -> (czarny rowerowy) Hala Rycerzowa -> (czerwony) Wielka Rycerzowa -> (czerwony) Hala Rycerzowa -> (niebieski) Przeł. Przegibek -> (czerwony) Wielka Racza -> (czerwony) Zwardoń. W zależności jaki będziemy mieli czas możemy pojechać dalej czerwonym do Soli i stamtąd wrócić pociągiem Ewentualnie czekam na rady bardziej doświadczonych górali czy coś zmodyfikować w trasie
erzurum Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Wystartujcie w Zwardoniu i jak dojedziecie granicznym do Rycerzowej to powrót zielonym przez Muńcuł do Ujsoł, potem asfalt Rajcza i pkp. A jak już z Rajczy, to na Rycerzową fajny jest czerwony, początek i koniec nieco stromy.
A2i Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Moja propozycja na sobotę to: Pociąg do Rajczy -> (czarny rowerowy) Hala Rycerzowa -> (czerwony) Wielka Rycerzowa -> (czerwony) Hala Rycerzowa -> (niebieski) Przeł. Przegibek -> (czerwony) Wielka Racza -> (czerwony) Zwardoń. W zależności jaki będziemy mieli czas możemy pojechać dalej czerwonym do Soli i stamtąd wrócić pociągiem Ewentualnie czekam na rady bardziej doświadczonych górali czy coś zmodyfikować w trasie kto jeszcze z nami jedzie ?
MartinH Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Na razie jest nas 2, jak ktoś chce się jeszcze dołączyć to śmiało
A2i Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Na razie jest nas 2, jak ktoś chce się jeszcze dołączyć to śmiało Paulina jedzie z nami a damy my tam wogóle radę ?
A2i Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Adrian to chyba pytanie retoryczne? no taa przydałoby się zebrać jeszcze paru ludzi...Darek? Filip? Daniel? Klaudiusz?
trupek Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Bardzo chętnie bym się zabrał ale na maraton się w ten dzień wybieram.
PaulinaKatowice Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Paulina jedzie z nami a damy my tam wogóle radę ? No jasne ze damy, czemu byśmy mieli nie dać ). Pamiętajcie, że ja zawsze specjalnie na zjazdach/podjazdach ( ) daje na siebie czekać, bo dbam o Wasze zdrowie i umożliwiam Wam odpoczynek
A2i Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 No jasne ze damy, czemu byśmy mieli nie dać ). Pamiętajcie, że ja zawsze specjalnie ( ) daje na siebie czekać, dbam o Wasze zdrowie i daje Wam możliwośc odpoczynku dobra dusza z Ciebie
DEVILEK Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Bardzo chętnie bym się zabrał ale na maraton się w ten dzień wybieram. Bieruń ?
trupek Napisano 26 Sierpnia 2013 Napisano 26 Sierpnia 2013 Tak, a co spotkamy i pościgamy się xD? Tj. Też się wybierasz?
biker90 Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 no taa przydałoby się zebrać jeszcze paru ludzi...Darek? Filip? Daniel? Klaudiusz? Ja odpadam, kierunek Góra Św. Anny w sobotę i dalej Opole
A2i Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 dzisiaj od około 17:30 kręcimy po okolicach SEGIET oraz Chechło, Świerklaniec, wylot z Kato około 16:30, 17:30 ja się doczepiam w Bytom Szombierki, 17:40 oroya dołączy na NESTE KARB ktoś ma ochotę jeszcze z nami polecieć ?
katowiczanin Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Ja również odpadam. Czas będę mieć w drugiej połowie września.
biker90 Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 dzisiaj od około 17:30 kręcimy po okolicach SEGIET oraz Chechło, Świerklaniec, wylot z Kato około 16:30, 17:30 ja się doczepiam w Bytom Szombierki, 17:40 oroya dołączy na NESTE KARB ktoś ma ochotę jeszcze z nami polecieć ? My startujemy o 16.20 w woli ścisłości spod NBP o ile nie zacznie pluć żabami, bo pogoda nie ciekawie się przedstawia
lasq Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 A do tej Rajczy w sobotę którym się pociągiem wybieracie? 7.31 z Katowic? Bo jako, że wróciłem wcześnie jz wyprawy rowerowej to pośmigałbym coś w końcu z Wami bo się tak zbieram do tego i zebrać nie mogę. Tylko jeszcze się zastanawiam czy dojechać bezpośrednio do Rajczy rowerem czy do Bielska i tam wsiąść w Wasz pociąg. Edit: Chociaż kurczę... w sobotę jest Bikemaraton w Wiśle - ciężki wybór
A2i Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Edit: Chociaż kurczę... w sobotę jest Bikemaraton w Wiśle - ciężki wybór dawaj z nami i nie marudź myślę, że tym po 6, ale to jeszcze kwestia ustalenia...
DEVILEK Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Tak, a co spotkamy i pościgamy się xD? Tj. Też się wybierasz? Aktualnie zastanawiam się, jak tam dojechać Ale przegoniłbym merry po Bieruniu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.