Gość Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 ta przez bochumin, tyle że do bohumina musze se sam dojechać i potem z jakiejś tam mieściny czeskiej dojechać znow do ustronia
A2i Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 no to autem do Ustronia z Rybnika masz 15 minut przeciez
biker90 Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 no to autem do Ustronia z Rybnika masz 15 minut przeciez Helikopterem
A2i Napisano 23 Sierpnia 2013 Napisano 23 Sierpnia 2013 no ja tez do Katowic autem przeciez jade Helikopterem
biker90 Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Dzięki za wypad i do następnego, zacny i o wiele ciekawszy niż poprzedni. Krótka relacja, niech mi się rozpisywać zbytnio: http://gizmo201.bikestats.pl/1009267,Wypad-w-Gory-z-Bikersami.html
A2i Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 no muszę przyznać, że faktycznie dzisiaj traska ciekawsza była niż na Pilsko dzięki wszystkim za super przygodę !!! zapodaję mapkę naszej trasy
MartinH Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Trasa ciekawsza i trudniejsza o czym mogłem się przekonać zaliczając efektowne OTB, a tak niewiele brakowało do zjechania całego odcinka Malinowska Skała, zjazd z niej i cały czerwony do Węgierskiej Górki świetny Mój ślad z Endomondo, zastanawiam się tylko gdzie ja tam prułem prawie 9 dych http://www.endomondo.com/workouts/235680977/5799208
PaulinaKatowice Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Również dziękuję za dzisiejszy wypad. Trasa ciekawsza niż ostatnio, ale jak dla mnie też trudniejsza, czego efekty widać ;/, wróciłam jednak cała i bez gipsu wiec rowerowanie udane
A2i Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 zastanawiam się tylko gdzie ja tam prułem prawie 9 dych no właśnie ja się w pewnym momencie zastanawiałem czy to Klaudiusz przefrunął nade mną czy jakiś ptak albo cuś, a to musiałeś być Ty, nawet nie zauważyłem... powiem szczerze, że przegiąłęś z tymi prędkościami na zjazdach dzisiaj... 89 km/h a co gorsza ja Ci siedziałem na ogonie a tak serio to widzisz tak to jest z tym endomondo, on często ma prędkości z kosmosu bo zrywa połączenie na ulamki sekund eeeeee... teraz widzę ,że ja maiłem 68,4 km/h
katowiczanin Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Dziękuję za wspólne kręcenie. Jutro, myślę że tak koło godziny 10.00 (kwestia umowna) będę robić spokojny rozjazd, więc jak ktoś chętny to zapraszam.
DEVILEK Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Dziękuję za wspólne kręcenie. Jutro, myślę że tak koło godziny 10.00 (kwestia umowna) będę robić spokojny rozjazd, więc jak ktoś chętny to zapraszam. A może tak o 11 ? Gdzie chcesz jechać i jakie ramy czasowe zakładasz ? Coś bym się pokręcił, pół na pół asfalt z terenem. Jeśli Ci godzina odpowiada, to proponuję spotkanie na skrzyżowaniu Gliwickiej i Brackiej.
trupek Napisano 24 Sierpnia 2013 Napisano 24 Sierpnia 2013 Dajj mi ktoś nr do Klaudiusza, bo jest sprawa wyższej wagi.
biker90 Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Ja się piszę na rozjazd tylko Darek gdzie zbiórka planujesz? ps. Trupek zgubiłeś Klaudka ?
katowiczanin Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 A może tak o 11 ? Gdzie chcesz jechać i jakie ramy czasowe zakładasz ? Coś bym się pokręcił, pół na pół asfalt z terenem. Jeśli Ci godzina odpowiada, to proponuję spotkanie na skrzyżowaniu Gliwickiej i Brackiej. Ja się piszę na rozjazd tylko Darek gdzie zbiórka planujesz? ps. Trupek zgubiłeś Klaudka ? Jasne, może być godzina 11.00 na skrzyżowaniu Gliwickiej i Brackiej A myślę żeby zrobić coś koło 50 km, może wyjdzie więcej. Trasa to las Kochłowicki, możemy uderzyć na Mikołów, Mokre, później Starganiec, dalej na Kostuchnę, las Murckowski, dolina trzech stawów, no i tyle (ewentualnie można jeszcze do WPKiW skoczyć na sam koniec). Tempo jak najbardziej lajtowe, trasa fajna, sporo bardzo mało uczęszczanego asfaltu, i przyjemne leśne ścieżki
biker90 Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Jasne, może być godzina 11.00 na skrzyżowaniu Gliwickiej i Brackiej A myślę żeby zrobić coś koło 50 km, może wyjdzie więcej. Trasa to las Kochłowicki, możemy uderzyć na Mikołów, Mokre, później Starganiec, dalej na Kostuchnę, las Murckowski, dolina trzech stawów, no i tyle (ewentualnie można jeszcze do WPKiW skoczyć na sam koniec). Tempo jak najbardziej lajtowe, trasa fajna, sporo bardzo mało uczęszczanego asfaltu, i przyjemne leśne ścieżki Mi odpowiada, zjawię się o 11 na pewno
DEVILEK Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Darek, Filip ... Będę około 11:15, bo mi się przyspało.
katowiczanin Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Darek, Filip ... Będę około 11:15, bo mi się przyspało. Ok, zaczekamy. Ja będę mieć tak maksymalnie 3 godziny czasu, także najwyżej sam szybciej pojadę do domu jeśli będziecie chcieli dalej kręcić
FlyFix Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Ja nie dałem rady dzisiaj bo rower zepsuem po drodze. Fajny ale pechowy wyjazd. Podsumowując 3 gumy i ósemka na kole. Jest ktoś wstanie wycentrować konkretną óśemke na kole - dzisaj ? Oczywiście nie za darmo
MartinH Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Foty z wczoraj, później wrzucę te z Pilska https://plus.google.com/u/0/photos/118155666108479221380/albums/5916000770987089473
katowiczanin Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Devilek, biker90, dziękuję za wspólną przejażdżkę dzisiaj Dzięki Marcin za wrzucenie zdjęć
A2i Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 jutro około 17:30 pokręci ktoś ze mną po segiecie? można by w dalszym etapie udać się na Chechło, Świerklaniec ... kto chętny ?
biker90 Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Ja nie dałem rady dzisiaj bo rower zepsuem po drodze. Fajny ale pechowy wyjazd. Podsumowując 3 gumy i ósemka na kole. Jest ktoś wstanie wycentrować konkretną óśemke na kole - dzisaj ? Oczywiście nie za darmo To coś Ty nawyczyniał po drodze chłopie?
trupek Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 Z Klauduuszem w drodze powrotnej zaliczyliśmy jeszcze górę Żar. I powrót w całkowitych ciemnościach, ja 2 kolana delikatnie zraniłem ale to i tak szczęście bo jedna gleba w nieznanym lesie na jakiś mega nierównościach, a 2 - jedziemy sobie drogą i Klaudiusz mówi do mnie "ciekawe gdzie zaczyna się tu pobocze" 10 sekund nie minęło i już znalazłem się w rowie o głębokości około 1,5 metra. Ogólnie wypad oceniam zacnie ale trochę dużo przygód jak na jeden raz . Ps: Do Ciebie Darek dzwoniłem bo chciałem dowiedzieć się co z Klaudiuszem bo się rozjechaliśmy, a nr. tel. nie miałem, a jeszcze panę chwycił i musiał łatać dentkę, a mnie do roboty ściągali i nie mogłem zostać.
biker90 Napisano 25 Sierpnia 2013 Napisano 25 Sierpnia 2013 jutro około 17:30 pokręci ktoś ze mną po segiecie? można by w dalszym etapie udać się na Chechło, Świerklaniec ... kto chętny ? Ja chętnie, i Chechło też bym zaliczył bo łatwiejszy powrót do domku będę miał Z Klauduuszem w drodze powrotnej zaliczyliśmy jeszcze górę Żar. I powrót w całkowitych ciemnościach, ja 2 kolana delikatnie zraniłem ale to i tak szczęście bo jedna gleba w nieznanym lesie na jakiś mega nierównościach, a 2 - jedziemy sobie drogą i Klaudiusz mówi do mnie "ciekawe gdzie zaczyna się tu pobocze" 10 sekund nie minęło i już znalazłem się w rowie o głębokości około 1,5 metra. Ogólnie wypad oceniam zacnie ale trochę dużo przygód jak na jeden raz . Przegieliście pałe równo Dobrze, że wybrałem opcję pociąg
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.