A2i Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 na jutrzejszy wyjazd na Pilsko lista już zamknięta czy jeszcze się ktoś dopisuje? 6:30 zbiórka przed dworcem w Kato
A2i Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 brawo !! to już nas jest 8 zapowiada się niezła wyprawa No to jadę z wami Do zobaczyska na dworcu
biker90 Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Oby nas pociąg pomieścił. Ekstra co trasy to tak jak mówiłem, w woli przypomnienia: 1. Rajczy Centrum 2. Asfalt do Glinki ok. 7-8km 3. Glinka Krawcowy Wierch --> żółty szlak ok. 5km 4. Żółty/niebieski do Trzech Kopców ok. 8km 5. Czerwonym szlakiem od Trzech Kopców na Rysiankę ok. 2km 6. Hala Miziowa --> Pilsko szlak albo czarny albo żółty ok. 1.2km 7. Hala Miziowa --> Sobotnia szlak zielony ok. 7km 8. Do Żywca czerwony ok. 20km trasę można zmodyfikować wedle naszego uznania jutro w trakcie, modelacja dowolna
A2i Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 Dzięki wszystkim za udaną wyprawę to było wyzwanie, któremu podołaliśmy świetna przygoda, niesamowity wysiłek no i wspaniali ludzie !!! musiało się udać !!! poniżej zamieszczam mapkę naszej wycieczki trasa została w trakcie całkiwicie zmodyfikowana, dołączył do nas człowieczek z Sosnowca którego poznaliśmy w pociągu, zatem łącznie jechało nas 9 osób dzięki raz jeszcze !!!!!
biker90 Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 Dzięki za wypad, naprawdę zacny wyszedł, a oto relacja z dziś: http://gizmo201.bikestats.pl/1002736,Na-Pilsko-po-raz-ktorys.html
DEVILEK Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 Nie ma co ukrywać, że wypad się udał. Było wszystko z rodziny mtb ; pchanie, noszenie i zjazdy Dziękuje i relacja w mojej wersji : http://devilek.bikestats.pl/1002817,127-MTB-Walking-Pilsko-2013.html
PaulinaKatowice Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 Również Wszystkim obecnym dziś bardzo dziękuję, było bardzo pozytywnie! No może jak na mój 1. raz w górach trasa wersja hard, ale szło się też fajnie (tylko miejscami oczywiście ;P).
trupek Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 Jedzie ktoś w Sobotę do Bielska zaliczyć Duże, Małe Skrzyczne, Malinową skałkę itd. trasę ogólnie będziemy modyfikować na bieżąco ewentualnie jak ktoś ma ciekawą propozycję to chętnie rozpatrzymy. Na chwilę obecną 2 osoby są chętne (w 1 stronę pociągiem, w drugą na kołach, ewentualnie jak ktoś na siłach się czuć nie będzie to wróci tym czym przyjechał)
katowiczanin Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 Dziękuję Wszystkim! Oby więcej takich wypadów
Smyq90 Napisano 15 Sierpnia 2013 Napisano 15 Sierpnia 2013 Udało mi się trafić do domu. Wycieczka ta na pewno na długo pozostanie w mojej pamięci. Pierwsza górska gleba zaliczona. Dzięki wszystkim za super klimat Zdjęcia na maila przez priv powysyłam kto będzie chciał.
biker90 Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 jedzie ktoś dziś gdzieś? bo ja chętnie, pisać kto chętny
A2i Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 jedziemy gora hagememnona czy jak to tam nazwałeś ? jedzie ktoś dziś gdzieś? bo ja chętnie, pisać kto chętny
MartinH Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 Ja też dziękuję wszystkim za wyjazd, tyle funu co miałem na zjazdach to przez cały sezon chyba nie uświadczyłem No i te widoki Jeszcze mój GPS, naliczył trochę więcej przewyższeń niż u Adriana, why? -> http://www.endomondo.com/workouts/231278884/5799208 I wspólna fota
biker90 Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 Hugona plus Hałda w lasach Panewnickich Adrian. Zbiórka do dogadania się daj znać o której możesz mi pasuje po 13 jakby co
A2i Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 Jeszcze mój GPS, naliczył trochę więcej przewyższeń niż u Adriana, why? bo miałem wlączoną pauze jak podchodziliśmy pod jakieś duże wzniesienie, to dlatego mam więcej zjazdu niż podjazdu w górę
biker90 Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 O 11.45 A2i startujemy więc około 12.15 będziemy czekaj na nas tam na tym deptaku gdzieś w świonach tak byśmy cię znaleźli
FlyFix Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 Cześć tutaj człowieczek z Sosnowca zwany Klaudiuszem. Dzięki za wypad. Piszcze jak się coś rozwnie temat o wyjeździe na Czechy. Co do pojazdu mieliście racje. Średnie nachylenie na 50m było 35%. Jednak na 100m to już 25% http://www.genetyk.com/podjazdy/krawcow2.html
grzegorzkm Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 Ja wczoraj z kolega byłem na jurze co by sie rozruszac po kontuzji i sprawdzic w jakiej jestem kondycji . Musze przyznac ze tragedii nie było jednak nie jest to to co bym chciał , musze trenowac abby dojsc do formy. Krotka relacja z wypadu. https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/OgrodzieniecMorsko
DEVILEK Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 Grzegorz ; Świetne widoki na trasie, jest tam pewnie na czym zawiesić oko W górach coś ambitnego, czy relaks na początek ? I powiedz mi jedno, skoro zaproponowana przez Ciebie, nasza wczorajsza trasa była dość łatwa i do przejechania, to jak wygląda pierwotna opcja, którą chciał jechać Filip ( czerwony ). Pytam, bo większość czasu trzeba było pchać, momentami nosić rowery.
biker90 Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 Cześć tutaj człowieczek z Sosnowca zwany Klaudiuszem. Dzięki za wypad. Piszcze jak się coś rozwnie temat o wyjeździe na Czechy. Co do pojazdu mieliście racje. Średnie nachylenie na 50m było 35%. Jednak na 100m to już 25% http://www.genetyk.com/podjazdy/krawcow2.html Ważne że podjechane było całe A kto tu się kłócił, że niby 12% ino jest. A co do Czech to pomysł zacny, jest tam gdzie śmigać, jak coś to też się pisze na ten wypad jak najbardziej I powiedz mi jedno, skoro zaproponowana przez Ciebie, nasza wczorajsza trasa była dość łatwa i do przejechania, to jak wygląda pierwotna opcja, którą chciał jechać Filip ( czerwony ). Pytam, bo większość czasu trzeba było pchać, momentami nosić rowery. Szlak mniej więcej podobnie się prezentuje, lecz jak dla mnie ciut łatwiejszy jest nie wiem czemu może dlatego, że krótszy. Nie ma aż tak długich wypychów za to, więcej jest do podjechania
A2i Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 17 sierpnia (sobota) planujemy wyjazd do Krakowa. Ktoś chętny ? około 10 ruszamy z Katowic.
DEVILEK Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 17 sierpnia (sobota) planujemy wyjazd do Krakowa. Ktoś chętny ? około 10 ruszamy z Katowic. W sumie już w tym roku byłem ... Trasa pewnie będzie podobna, jak nie ta sama. Jej plusem jest to, że można szybko przelecieć od Krk. Pomyślę, jakby co, to gdzie zbiórka ? W niedzielę chcę na zawody jechać, a 100 km przed niedzielą, to raczej rozjazd nie będzie
A2i Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 jeszcze z Filipem dyskutujemy nad tym W sumie już w tym roku byłem ... Trasa pewnie będzie podobna, jak nie ta sama. Jej plusem jest to, że można szybko przelecieć od Krk. Pomyślę, jakby co, to gdzie zbiórka ? W niedzielę chcę na zawody jechać, a 100 km przed niedzielą, to raczej rozjazd nie będzie
biker90 Napisano 16 Sierpnia 2013 Napisano 16 Sierpnia 2013 A Ja bym z wiadomych przyczyn jak to jest z powrotem z Krk nie jechał do niego tylko gdzieś do połowy by uniknąć wycieczki pociągiem i wrócić na kole. Może Pustynia Błędowska lub Trzebinia Balaton
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.