A2i Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 Filip ja widze, ze tu pomyslow jest tysiac zatem wybierz najlepsza opcje i rozpisz te trase bysmy wiedzieli jak jedziemy... ilu nas juz jest chetnych?
biker90 Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 Filip ja widze, ze tu pomyslow jest tysiac zatem wybierz najlepsza opcje i rozpisz te trase bysmy wiedzieli jak jedziemy... ilu nas juz jest chetnych? Ty, Ja i Paulina na 100%, reszta się jeszcze określa, myślę że początek to ten co Grzegorz dał, a potem może nastąpić modyfikacja trasy zależnie od nas, na sztywno nie ma co się trzymać Po rozmowie z A2i pytanie jest kto jedzie oprócz nas, bo jak tylko My to samochodem jedziemy, a jeśli nas więcej to oczywiste, że pociągiem jedziemy. Więc dajcie znać kto jedzie, warto by wiedzieć. Oczywiście czym nas więcej tym lepiej i milej
katowiczanin Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 Ja na 100% zdeklaruje się dzisiaj wieczorem.
lasq Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 Ja jednak odpadam Bardzo chciałem pojechać bo wyprawa zapowiada się świetnie, ale długo biłem się z myślami i ostatecznie rozsądek zwyciężył. W niedziele zaczynamy z kumplem trip 18-dniowy w Alpy i wszelka większa awaria roweru teraz, nie mówiąc już o kontuzji byłaby tragedią. Co prawda nie należę do osób, które często zaliczają gleby, ale wiadomo że teren to teren i nie wiadomo co się przytrafi, a że los lubi być kapryśny to wolę dmuchać na zimne. Może uda się gdzieś razem pojechać jak wrócę
DEVILEK Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 Na 99% jadę, chyba, że pogoda pomiesza w planach, no to odpadam. Może być chłodno, byle nie padało.
Lapec Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 pogoda ma być na weekend będę w górach, byście zrobili rycerzową zapraszam na bro na mladą hore
katowiczanin Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 W czwartek na 100 % zabiorę się z Wami.
A2i Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 katowiczanin super ! już nas zatem jest 5 a może 6 ja pociągiem dojade z Bytomia i spotkam się z Wami na dworcu w Kato pogoda ma być na 100% zatem MartinH liczę jako pewna 6 osoba W czwartek na 100 % zabiorę się z Wami.
trupek Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 Lipton, że tak późno się pomysł pojawił, bo już się w góry z buta umówiłem. Może ktoś będzie chętny w sobotę gdzieś jakieś szczyty na rowerze zaliczyć?
biker90 Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 To już pewne o 6:30 widzimy się na Dworcu PKP w Kato od strony 3-maja
Mon5teR Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam wszystkich:) Na 99% jadę z Wami jeśli można
A2i Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 oczywiście, że można pociąg rusza przed 7 rano w czwartek zatem tak jak pisał Filip, około 6-30-40 spotykamy się przed dworcem od strony ul. 3 maja Witam wszystkich:) Na 99% jadę z Wami jeśli można
DEVILEK Napisano 13 Sierpnia 2013 Napisano 13 Sierpnia 2013 No to mamy i fulla w ekipie, który potrafi zjeżdżać na samej sztycy
biker90 Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Witam wszystkich:) Na 99% jadę z Wami jeśli można ja tu widzę kompana do powrotu na kole od Żywca Jedzie ktoś dziś na mały rozruch tak koło 12,13 ??
Mon5teR Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 ja tu widzę kompana do powrotu na kole od Żywca Jedzie ktoś dziś na mały rozruch tak koło 12,13 ?? Ja raczej myślałem o przejeździe na kole w obie strony
biker90 Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Ja raczej myślałem o przejeździe na kole w obie strony W obie strony czasu ci braknie, po górach sam wiesz jak się jeździ nie jest to co asfalt czy las W jedną stronę znaczy się powrotną to chętnie pojadę na kole do Kato, lecz do Rajczy nie chce mi się to raz; dwa wyjechać by trza ciut po 5 rano by być po 9 jak pociąg co mija się z celem lekko ps. Do Rajczy jest 106 km tak mniej więcej
Smyq90 Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 He ja bym pojechał z wami tylko nie wiem czy dałbym rade na trasie bo w takich okolicach na rowerze nie byłem
katowiczanin Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 He ja bym pojechał z wami tylko nie wiem czy dałbym rade na trasie bo w takich okolicach na rowerze nie byłem Jedź i nie pękaj na górze jak i na dole na pewno się zaczeka, a jak będziesz widział że nie dasz rady zjechać czy wjechać, to po ptostu zejdziesz lub podejdziesz, żaden wstyd.
A2i Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Dokladnie :-) Jedź i nie pękaj na górze jak i na dole na pewno się zaczeka, a jak będziesz widział że nie dasz rady zjechać czy wjechać, to po ptostu zejdziesz lub podejdziesz, żaden wstyd.
MartinH Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Ważne aby jechać swoim tempem i nie spalić się już na starcie bo to najgorsze co może być, lepiej zrobić na podjeździe kilka mniejszych postojów i uspokoić tętno niż się zajechać już na starcie Jak ostatnio jechaliśmy z Devilkiem to na górze zawsze był przede mną, ja za to czekałem na niego na dole Tempo zawsze się dostosuje
Wnd Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 106km z Rajczy do KTW + to co po górach, na raz, w jeden dzień? To trochę nie zdrowe, nawet dla młodego człowieka
biker90 Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 106km z Rajczy do KTW + to co po górach, na raz, w jeden dzień? To trochę nie zdrowe, nawet dla młodego człowieka Oj tam, dystans akurat nie straszny tylko po co tak się męczyć na samym początku i o tak wczesnej porze jeszcze Ważne aby jechać swoim tempem i nie spalić się już na starcie bo to najgorsze co może być, lepiej zrobić na podjeździe kilka mniejszych postojów i uspokoić tętno niż się zajechać już na starcie Jak ostatnio jechaliśmy z Devilkiem to na górze zawsze był przede mną, ja za to czekałem na niego na dole Tempo zawsze się dostosuje Tego akurat mówić nie musisz zawsze tempo jest do najsłabszego dostosowywane, hmm smyqu chcesz to jedź dasz rady, jak nie dasz rady to wypchasz to nie wstyd żaden
Mon5teR Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 106km z Rajczy do KTW + to co po górach, na raz, w jeden dzień? To trochę nie zdrowe, nawet dla młodego człowieka To tylko tak strasznie wygląda ale jakiś miesiąc temu z Filipem robiliśmy podobna trasę Wisła-Skrzyczne-Katowice Wiec jest to do zrobienia na spokojnie
biker90 Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Kto nie wierzy zapraszam na relacje, że się da: http://gizmo201.bikestats.pl/977644,Zdobyc-Barania-Gore-i-Skrzyczne.html http://gizmo201.bikestats.pl/993351,Miala-byc-tylko-Wisla-ale-gorac.html więcej taki wypadów robimy, tak jak mówi Tomek dystans nie straszny tylko trzeba się zebrać w sobie i się jedzie A co do teraz to powrót Tomek na kole robimy. Na spokojnie pociągiem, potem lajtowe po górach i powrót kto będzie chciał z nami to pojedzie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.