Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Filip ja widze, ze tu pomyslow jest tysiac zatem wybierz najlepsza opcje i rozpisz te trase bysmy wiedzieli jak jedziemy... ilu nas juz jest chetnych?

Napisano

Filip ja widze, ze tu pomyslow jest tysiac zatem wybierz najlepsza opcje i rozpisz te trase bysmy wiedzieli jak jedziemy... ilu nas juz jest chetnych?

Ty, Ja i Paulina na 100%, reszta się jeszcze określa, myślę że początek to ten co Grzegorz dał, a potem może nastąpić modyfikacja trasy zależnie od nas, na sztywno nie ma co się trzymać

Po rozmowie z A2i pytanie jest kto jedzie oprócz nas, bo jak tylko My to samochodem jedziemy, a jeśli nas więcej to oczywiste, że pociągiem jedziemy. Więc dajcie znać kto jedzie, warto by wiedzieć. Oczywiście czym nas więcej tym lepiej i milej 

Napisano

Ja jednak odpadam :( Bardzo chciałem pojechać bo wyprawa zapowiada się świetnie, ale długo biłem się z myślami i ostatecznie rozsądek zwyciężył. W niedziele zaczynamy z kumplem trip 18-dniowy w Alpy i wszelka większa awaria roweru teraz, nie mówiąc już o kontuzji byłaby tragedią. Co prawda nie należę do osób, które często zaliczają gleby, ale wiadomo że teren to teren i nie wiadomo co się przytrafi, a że los lubi być kapryśny to wolę dmuchać na zimne. Może uda się gdzieś razem pojechać jak wrócę :)

Napisano

katowiczanin super ! już nas zatem jest 5 a może 6 :) ja pociągiem dojade z Bytomia i spotkam się z Wami na dworcu w Kato 

pogoda ma być na 100% zatem MartinH liczę jako pewna 6 osoba :)

W czwartek na 100 % zabiorę się z Wami.

Napisano

Lipton, że tak późno się pomysł pojawił, bo już się w góry z buta umówiłem. Może ktoś będzie chętny w sobotę gdzieś jakieś szczyty na rowerze zaliczyć?

Napisano

oczywiście, że można :) pociąg rusza przed 7 rano w czwartek zatem tak jak pisał Filip, około 6-30-40 spotykamy się przed dworcem od strony ul. 3 maja

Witam wszystkich:) Na 99% jadę z Wami jeśli można :D

Napisano

Witam wszystkich:) Na 99% jadę z Wami jeśli można 

ja tu widzę kompana do powrotu na kole od Żywca  :D

Jedzie ktoś dziś na mały rozruch tak koło 12,13 ??

Napisano

ja tu widzę kompana do powrotu na kole od Żywca  :D

Jedzie ktoś dziś na mały rozruch tak koło 12,13 ??

Ja raczej myślałem o przejeździe na kole w obie strony  :thumbsup:

Napisano

Ja raczej myślałem o przejeździe na kole w obie strony  :thumbsup:

W obie strony czasu ci braknie, po górach sam wiesz jak się jeździ nie jest to co asfalt czy las  :teehee: W jedną stronę znaczy się powrotną to chętnie pojadę na kole do Kato, lecz do Rajczy nie chce mi się to raz; dwa wyjechać by trza ciut po 5 rano by być po 9 jak pociąg co mija się z celem lekko

ps. Do Rajczy jest 106 km tak mniej więcej

Napisano

He ja bym pojechał z wami tylko nie wiem czy dałbym rade na trasie bo w takich okolicach na rowerze nie byłem :P

Jedź i nie pękaj :) na górze jak i na dole na pewno się zaczeka, a jak będziesz widział że nie dasz rady zjechać czy wjechać, to po ptostu zejdziesz lub podejdziesz, żaden wstyd. :)

Napisano

Dokladnie :-)

Jedź i nie pękaj :) na górze jak i na dole na pewno się zaczeka, a jak będziesz widział że nie dasz rady zjechać czy wjechać, to po ptostu zejdziesz lub podejdziesz, żaden wstyd. :)

Napisano

Ważne aby jechać swoim tempem i nie spalić się już na starcie bo to najgorsze co może być, lepiej zrobić na podjeździe kilka mniejszych postojów i uspokoić tętno niż się zajechać już na starcie ;) Jak ostatnio jechaliśmy z Devilkiem to na górze zawsze był przede mną, ja za to czekałem na niego na dole :D Tempo zawsze się dostosuje ;)

Napisano

106km z Rajczy do KTW + to co po górach, na raz, w jeden dzień? To trochę nie zdrowe, nawet dla młodego człowieka :)

Napisano

106km z Rajczy do KTW + to co po górach, na raz, w jeden dzień? To trochę nie zdrowe, nawet dla młodego człowieka  :)

Oj tam, dystans akurat nie straszny tylko po co tak się męczyć na samym początku i o tak wczesnej porze jeszcze

Ważne aby jechać swoim tempem i nie spalić się już na starcie bo to najgorsze co może być, lepiej zrobić na podjeździe kilka mniejszych postojów i uspokoić tętno niż się zajechać już na starcie ;) Jak ostatnio jechaliśmy z Devilkiem to na górze zawsze był przede mną, ja za to czekałem na niego na dole :D Tempo zawsze się dostosuje ;)

Tego akurat mówić nie musisz zawsze tempo jest do najsłabszego dostosowywane, hmm smyqu chcesz to jedź dasz rady, jak nie dasz rady to wypchasz to nie wstyd żaden

Napisano

106km z Rajczy do KTW + to co po górach, na raz, w jeden dzień? To trochę nie zdrowe, nawet dla młodego człowieka  :)

To tylko tak strasznie wygląda ale  jakiś miesiąc temu z Filipem robiliśmy podobna trasę Wisła-Skrzyczne-Katowice  :thumbsup:  Wiec jest to do zrobienia na spokojnie  :laugh:

Napisano

Kto nie wierzy zapraszam na relacje, że się da:

http://gizmo201.bikestats.pl/977644,Zdobyc-Barania-Gore-i-Skrzyczne.html

http://gizmo201.bikestats.pl/993351,Miala-byc-tylko-Wisla-ale-gorac.html

więcej taki wypadów robimy, tak jak mówi Tomek dystans nie straszny tylko trzeba się zebrać w sobie i się jedzie  :woot:

A co do teraz to powrót Tomek na kole robimy. Na spokojnie pociągiem, potem lajtowe po górach i powrót kto będzie chciał z nami to pojedzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...