Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja się nastawiam na średnią w granicach 10-15 km/h :)

Raczej więcej nie będzie. Zresztą nie chce jechać się tam wyszaleć w sensie średniej. Podjazdy każdy sobie pojedzie, w tempie jakie będzie mu odpowiadać.

W kwestii informacji, pociąg mamy o 8:16, na miejscu jesteśmy o 9:24. Spotkamy się przed głównym wejściem na dworzec, od strony ul. 3-go Maja. Poproszę o potwierdzenie udziału na 100% ;)

Napisano

Na Skrzyczne kolejką hmm dziwne macie upodobanie

Filip , lepiej kolejka jak chce sie wiecej km przejechac  i widoki podziwiac , na trasie jest gdzie podjezdzac takze  Skrzyczne mozna sobie odposcic  , ale jak ktos lubi podjazdy  to niech podjezdza :laugh: Wjezdzajac kolejka mozna zaoszczedzic czas i siły , a co za  tym idzie  mozna wiecej przejechac :thumbsup:

Napisano

ktoś chętny na popołudniowe kręcenie ? po 15 ruszam, około 50-60 km, traska do ustalenia, jakieś propozycje?

Napisano

Ty tam nie racjonuj tylko wracaj bo nie ma z kim jeździć :P ruszam za 10 min a tu plaża :P

Dokładnie, Święta RACJA

Napisano

Ty tam nie racjonuj tylko wracaj bo nie ma z kim jeździć :P ruszam za 10 min a tu plaża :P

Nie bój żaby jak wrócę to z grubej rury polecę, szykuj się na Pilsko.

Napisano

Nie bój żaby jak wrócę to z grubej rury polecę, szykuj się na Pilsko.

szykuję szykuję :) tylko musiałem dziś wracać po 40 km bo burzą śmierdzi w powietrzu :P a jutro chyba mam z głowy jeżdżenie :(

Napisano

Nie wiem dlaczego nie mogę wysłać pw do Ciebie. Jak jutro nie będzie padać to jadę na 100%, zbiórka o 7:45 wystarczy?

Raczej więcej nie będzie. Zresztą nie chce jechać się tam wyszaleć w sensie średniej. Podjazdy każdy sobie pojedzie, w tempie jakie będzie mu odpowiadać.

W kwestii informacji, pociąg mamy o 8:16, na miejscu jesteśmy o 9:24. Spotkamy się przed głównym wejściem na dworzec, od strony ul. 3-go Maja. Poproszę o potwierdzenie udziału na 100% ;)

Napisano

Nie wiem dlaczego nie mogę wysłać pw do Ciebie. Jak jutro nie będzie padać to jadę na 100%, zbiórka o 7:45 wystarczy?

7:45 będzie ok. Na pw poślę Ci mój numer kom, jakby pogoda jednak miała nam niespodziankę sprawić.

Napisano

Przewyższenie zacne ;) -> http://www.endomondo.com/workouts/229280148/5799208

Żółty na Równicę z Brennej byłby genialny w dół, tyle tylko, że podejrzewam, że mógłbym sobie tam zrobić krzywdę, bo za dużo było tych prostych ;)

Mnie również przyjemnie się kręciło, dzięki i do następnego :)

No 2km w pionie, na takim niby prostym odcinku cieszy ;)

Zółty z Brennej jest zły w dwie strony ; albo nie da się iść, albo nie da się jechać w dół. Zjazd tam mógłby kosztować znacznie więcej, niż nowe klocki ;)

Napisano

No 2km w pionie, na takim niby prostym odcinku cieszy ;)

Zółty z Brennej jest zły w dwie strony ; albo nie da się iść, albo nie da się jechać w dół. Zjazd tam mógłby kosztować znacznie więcej, niż nowe klocki ;)

gratuluje  przejechania trasy , ładna wycieczka , jednak te rowerki co macie to nie na takie trasy , Marcin , Ty zjezdzałes z Rownicy asfaltem 60km/h  a ja tyle jade po tych  bezdrozach np zołty z Klimczoka  , tam miałem 58km/H.

ps . mowiłem zielonym z Klimczoka do Szczyrku :laugh:

Napisano

Podjeżdżaliście żółtym na Równicę? Respect, ja tam zawsze zjeżdżam, ale podjeżdżać próbowałem tylko raz, ale za dużo wypychu jak dla mnie. Natomiast zjazdowo super trasa, nawet na hardtailu da się w miarę szybko lecieć (jeszcze zależy co dla kogo znaczy szybko, dla mnie szybko w terenie to jest 30-40, a nie jak dla kolegi wyżej 60 bo bym się pewnie zabił :P ). Szkoda że w weekend balowałem we Wrocławiu, bo kręciliście prawie pod moim domem :P

Tak czy siak trasa świetna, pozazdrościć.

Napisano

jednak te rowerki co macie to nie na takie trasy

ps . mowiłem zielonym z Klimczoka do Szczyrku :laugh:

E tam, rower XC też daje rade, wiadomo, że to co ja jadę na hamulcu, aby nie "wyskoczyć" ze szlaku, Ty pójdziesz dzidą, ale myślę że za to na podjeździe to my mamy przewagę ;)

Żółty z Klimczoka mimo iż kamień na kamieniu to sprawił mi dużo frajdy, podobnie jak kawałek z Równicy do schroniska :)

Napisano

Hej, jest ktoś chętny żeby jutro wybrać się w góry (dojazd pociągiem), w okolice Ustronia, Wisły Węgierskiej Górki itp. ? na jeden dzień, spokojnym tempem ?

Wpadł mi dzień wolnego, a pogoda ładna to chcę wykorzystać :)

Napisano

Hej, jest ktoś chętny żeby jutro wybrać się w góry (dojazd pociągiem), w okolice Ustronia, Wisły Węgierskiej Górki itp. ?

Dołączaj do nas, My często w tamte rejony jeździmy. Tyle, że pociąg to tylko w jedną stronę zazwyczaj w powrotną i to nie zawsze

Napisano

Hej, jutro to średnio :

http://www.twojapogoda.pl/polska/slaskie/wisla

będzie lało :)

To może jutro tutaj po okolicy Katowic chociaż ?

Dołączaj do nas, My często w tamte rejony jeździmy. Tyle, że pociąg to tylko w jedną stronę zazwyczaj w powrotną i to nie zawsze

Tak, w czwartek chętnie dołącze do Was, to to na 100% :) Tylko mi jeszcze chodzi o jutrzejszy dzień :)

Pogoda faktycznie niepewna, ale proponuję korzystać z tego serwisu http://www.mountain-forecast.com/peaks/Czantoria-Wielka/forecasts/995 jak do tej pory zawsze nią się sugerowałem i sprawdza się w 98 %

Napisano

To może jutro tutaj po okolicy Katowic chociaż ?

Tak, w czwartek chętnie dołącze do Was, to to na 100%  :) Tylko mi jeszcze chodzi o jutrzejszy dzień  :)

Jutro też mogę gdzieś zaśmigać lecz raczej u mnie opcja dojazd i powrót na kołach

będzie lało :)

optymistka  :teehee:

Napisano

Ja mogę coś pokręcić w każdy dzień w tym tygodniu prócz środy. A deszcz tylko dodaje uroku ;)

E: Z tym, że ja okolice Ustronia/Wisły, dojazd do Katowic żeby tam pośmigać to tak średnio ;)

Napisano

Byle by nie ulewa, jak letni ciepły deszczyk to śmigać można i to aż miło  :laugh:

A2i dokładnie  :icon_exclaim:  A dziś kto chętny to zbieramy się pod Żyrafą o 16

Napisano

Ja mogę coś pokręcić w każdy dzień w tym tygodniu prócz środy. A deszcz tylko dodaje uroku ;)

E: Z tym, że ja okolice Ustronia/Wisły, dojazd do Katowic żeby tam pośmigać to tak średnio ;)

To w czwartek, jak już wcześniej zostało zaznaczone na forum może pośmigasz z nami?

dlatego zapraszam katowiczanin na wyprawę w czwartek :)

Dziękuję, chętnie skorzystam, mam nadzieję że nie zajedziecie mnie tam :) teraz w ten weekend miałem się wybrać z Devilkiem i innymi w góry, ale czas nie pozwolił na to ;-/

Jutro też mogę gdzieś zaśmigać lecz raczej u mnie opcja dojazd i powrót na kołach

optymistka  :teehee:

To możemy jutro gdzieś w okolicy katowic pośmigać, jakąś ciekawą leśną trasę, tak żeby wyszło ok 100 km. Można by np. pojechać do Pszczyny, ewentualnie do Wisły (z wisły powrót pociągiem) :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...