DEVILEK Napisano 8 Sierpnia 2013 Napisano 8 Sierpnia 2013 Ja się nastawiam na średnią w granicach 10-15 km/h Raczej więcej nie będzie. Zresztą nie chce jechać się tam wyszaleć w sensie średniej. Podjazdy każdy sobie pojedzie, w tempie jakie będzie mu odpowiadać. W kwestii informacji, pociąg mamy o 8:16, na miejscu jesteśmy o 9:24. Spotkamy się przed głównym wejściem na dworzec, od strony ul. 3-go Maja. Poproszę o potwierdzenie udziału na 100%
grzegorzkm Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Na Skrzyczne kolejką hmm dziwne macie upodobanie Filip , lepiej kolejka jak chce sie wiecej km przejechac i widoki podziwiac , na trasie jest gdzie podjezdzac takze Skrzyczne mozna sobie odposcic , ale jak ktos lubi podjazdy to niech podjezdza Wjezdzajac kolejka mozna zaoszczedzic czas i siły , a co za tym idzie mozna wiecej przejechac
erzurum Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 wjechac kolejką na Skrzyczne? jaka satysfakcja jest jak pdjedzie się samemu, bezcenne
A2i Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 ktoś chętny na popołudniowe kręcenie ? po 15 ruszam, około 50-60 km, traska do ustalenia, jakieś propozycje?
biker90 Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 wjechac kolejką na Skrzyczne? jaka satysfakcja jest jak pdjedzie się samemu, bezcenne Dokładnie, Święta RACJA
A2i Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Ty tam nie racjonuj tylko wracaj bo nie ma z kim jeździć ruszam za 10 min a tu plaża Dokładnie, Święta RACJA
biker90 Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Ty tam nie racjonuj tylko wracaj bo nie ma z kim jeździć ruszam za 10 min a tu plaża Nie bój żaby jak wrócę to z grubej rury polecę, szykuj się na Pilsko.
A2i Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Nie bój żaby jak wrócę to z grubej rury polecę, szykuj się na Pilsko. szykuję szykuję tylko musiałem dziś wracać po 40 km bo burzą śmierdzi w powietrzu a jutro chyba mam z głowy jeżdżenie
MartinH Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Nie wiem dlaczego nie mogę wysłać pw do Ciebie. Jak jutro nie będzie padać to jadę na 100%, zbiórka o 7:45 wystarczy? Raczej więcej nie będzie. Zresztą nie chce jechać się tam wyszaleć w sensie średniej. Podjazdy każdy sobie pojedzie, w tempie jakie będzie mu odpowiadać. W kwestii informacji, pociąg mamy o 8:16, na miejscu jesteśmy o 9:24. Spotkamy się przed głównym wejściem na dworzec, od strony ul. 3-go Maja. Poproszę o potwierdzenie udziału na 100%
DEVILEK Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Nie wiem dlaczego nie mogę wysłać pw do Ciebie. Jak jutro nie będzie padać to jadę na 100%, zbiórka o 7:45 wystarczy? 7:45 będzie ok. Na pw poślę Ci mój numer kom, jakby pogoda jednak miała nam niespodziankę sprawić.
DEVILEK Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Było super. Towarzystwo, jak i trasa ( kombinowana ) wyśmienite Dzięki Marcin i ciekawi mnie, jakie przewyższenie wyszło, według gps'a. http://devilek.bikestats.pl/999894,123-Beskidy-na-mlynku-i-z-buta.html
MartinH Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Przewyższenie zacne -> http://www.endomondo.com/workouts/229280148/5799208 Żółty na Równicę z Brennej byłby genialny w dół, tyle tylko, że podejrzewam, że mógłbym sobie tam zrobić krzywdę, bo za dużo było tych prostych Mnie również przyjemnie się kręciło, dzięki i do następnego
DEVILEK Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Przewyższenie zacne -> http://www.endomondo.com/workouts/229280148/5799208 Żółty na Równicę z Brennej byłby genialny w dół, tyle tylko, że podejrzewam, że mógłbym sobie tam zrobić krzywdę, bo za dużo było tych prostych Mnie również przyjemnie się kręciło, dzięki i do następnego No 2km w pionie, na takim niby prostym odcinku cieszy Zółty z Brennej jest zły w dwie strony ; albo nie da się iść, albo nie da się jechać w dół. Zjazd tam mógłby kosztować znacznie więcej, niż nowe klocki
grzegorzkm Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 No 2km w pionie, na takim niby prostym odcinku cieszy Zółty z Brennej jest zły w dwie strony ; albo nie da się iść, albo nie da się jechać w dół. Zjazd tam mógłby kosztować znacznie więcej, niż nowe klocki gratuluje przejechania trasy , ładna wycieczka , jednak te rowerki co macie to nie na takie trasy , Marcin , Ty zjezdzałes z Rownicy asfaltem 60km/h a ja tyle jade po tych bezdrozach np zołty z Klimczoka , tam miałem 58km/H. ps . mowiłem zielonym z Klimczoka do Szczyrku
lasq Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Podjeżdżaliście żółtym na Równicę? Respect, ja tam zawsze zjeżdżam, ale podjeżdżać próbowałem tylko raz, ale za dużo wypychu jak dla mnie. Natomiast zjazdowo super trasa, nawet na hardtailu da się w miarę szybko lecieć (jeszcze zależy co dla kogo znaczy szybko, dla mnie szybko w terenie to jest 30-40, a nie jak dla kolegi wyżej 60 bo bym się pewnie zabił ). Szkoda że w weekend balowałem we Wrocławiu, bo kręciliście prawie pod moim domem Tak czy siak trasa świetna, pozazdrościć.
MartinH Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 jednak te rowerki co macie to nie na takie trasy ps . mowiłem zielonym z Klimczoka do Szczyrku E tam, rower XC też daje rade, wiadomo, że to co ja jadę na hamulcu, aby nie "wyskoczyć" ze szlaku, Ty pójdziesz dzidą, ale myślę że za to na podjeździe to my mamy przewagę Żółty z Klimczoka mimo iż kamień na kamieniu to sprawił mi dużo frajdy, podobnie jak kawałek z Równicy do schroniska
katowiczanin Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Hej, jest ktoś chętny żeby jutro wybrać się w góry (dojazd pociągiem), w okolice Ustronia, Wisły Węgierskiej Górki itp. ? na jeden dzień, spokojnym tempem ? Wpadł mi dzień wolnego, a pogoda ładna to chcę wykorzystać
PaulinaKatowice Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Hej, jest ktoś chętny żeby jutro wybrać się w góry (dojazd pociągiem), w okolice Ustronia, Wisły Węgierskiej Górki itp. ? na jeden dzień, spokojnym tempem ? Wpadł mi dzień wolnego, a pogoda ładna to chcę wykorzystać Hej, jutro to średnio : http://www.twojapogoda.pl/polska/slaskie/wisla będzie lało
biker90 Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Hej, jest ktoś chętny żeby jutro wybrać się w góry (dojazd pociągiem), w okolice Ustronia, Wisły Węgierskiej Górki itp. ? Dołączaj do nas, My często w tamte rejony jeździmy. Tyle, że pociąg to tylko w jedną stronę zazwyczaj w powrotną i to nie zawsze
katowiczanin Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Hej, jutro to średnio : http://www.twojapogoda.pl/polska/slaskie/wisla będzie lało To może jutro tutaj po okolicy Katowic chociaż ? Dołączaj do nas, My często w tamte rejony jeździmy. Tyle, że pociąg to tylko w jedną stronę zazwyczaj w powrotną i to nie zawsze Tak, w czwartek chętnie dołącze do Was, to to na 100% Tylko mi jeszcze chodzi o jutrzejszy dzień Pogoda faktycznie niepewna, ale proponuję korzystać z tego serwisu http://www.mountain-forecast.com/peaks/Czantoria-Wielka/forecasts/995 jak do tej pory zawsze nią się sugerowałem i sprawdza się w 98 %
biker90 Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 To może jutro tutaj po okolicy Katowic chociaż ? Tak, w czwartek chętnie dołącze do Was, to to na 100% Tylko mi jeszcze chodzi o jutrzejszy dzień Jutro też mogę gdzieś zaśmigać lecz raczej u mnie opcja dojazd i powrót na kołach będzie lało optymistka
lasq Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Ja mogę coś pokręcić w każdy dzień w tym tygodniu prócz środy. A deszcz tylko dodaje uroku E: Z tym, że ja okolice Ustronia/Wisły, dojazd do Katowic żeby tam pośmigać to tak średnio
A2i Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 dlatego zapraszam katowiczanin na wyprawę w czwartek Hej, jutro to średnio : http://www.twojapogoda.pl/polska/slaskie/wisla będzie lało
biker90 Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Byle by nie ulewa, jak letni ciepły deszczyk to śmigać można i to aż miło A2i dokładnie A dziś kto chętny to zbieramy się pod Żyrafą o 16
katowiczanin Napisano 12 Sierpnia 2013 Napisano 12 Sierpnia 2013 Ja mogę coś pokręcić w każdy dzień w tym tygodniu prócz środy. A deszcz tylko dodaje uroku E: Z tym, że ja okolice Ustronia/Wisły, dojazd do Katowic żeby tam pośmigać to tak średnio To w czwartek, jak już wcześniej zostało zaznaczone na forum może pośmigasz z nami? dlatego zapraszam katowiczanin na wyprawę w czwartek Dziękuję, chętnie skorzystam, mam nadzieję że nie zajedziecie mnie tam teraz w ten weekend miałem się wybrać z Devilkiem i innymi w góry, ale czas nie pozwolił na to ;-/ Jutro też mogę gdzieś zaśmigać lecz raczej u mnie opcja dojazd i powrót na kołach optymistka To możemy jutro gdzieś w okolicy katowic pośmigać, jakąś ciekawą leśną trasę, tak żeby wyszło ok 100 km. Można by np. pojechać do Pszczyny, ewentualnie do Wisły (z wisły powrót pociągiem)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.