Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no faktycznie lecieliśmy 4 szlakami :)

daje linka z screenem traski rybnik.jpg

Wrzuć tu po prostu (print screen) lub linka do niej, dzięki Tomek i Adrian za wyprawę. Różnorodność szlaków na trasie mnie dziś zabiła, relacje jutro wrzucę

Napisano

pomarudził pomarudził a się podobało :P

a mowiłes ze nuda   i tylko asfalt , a widze tu sciezki lesne :thumbsup:

po za tym niezły trip :laugh:

Napisano

muszę być o 17 w Bytomiu z powrotem, więc raczej chyba odpadam co?

Tak, większość z nas (w tym i ja) myka jutro z Piknikami na Paprocany w celach mocno relaksacyjnych ;) tak że zapraszam :)

Napisano

muszę być o 17 w Bytomiu z powrotem, więc raczej chyba odpadam co?

jezeli znasz trase z paprocan do domu i bedziesz mogł sam wrocic to nie widze problemu  , z nami tam ,a z powrotem sam :laugh:

Napisano

dokładnie, pomysł warty rozważenia, choć prawda jest że jeśli nie znasz trasy to można z lekka pobłądzić, zatem warto wyjechać chwilkę wcześniej niż planujesz i gitara :)

Napisano

słońce jako wyznacznik trasy mi wystarczy :) mam 40 km z paprocan, zatem pozostaje pytanie o której planujecie dostarcie na paprocany?

jezeli znasz trase z paprocan do domu i bedziesz mogł sam wrocic to nie widze problemu  , z nami tam ,a z powrotem sam :laugh:

Napisano

Najciekawsze było jak Tomek z Adrianem o drogę się wadzili: "jedziemy prosto nie tam był szlak w praw jedziemy".

Nawet się nie wtrącałem, tylko słucham; szlaki znam lecz trochę inaczej bym jechał

Napisano

Najciekawsze było jak Tomek z Adrianem o drogę się wadzili: "jedziemy prosto nie tam był szlak w praw jedziemy".

Nawet się nie wtrącałem, tylko słucham; szlaki znam lecz trochę inaczej bym jechał

Filip  , Ty i cicho !  nie mozliwe  , jakos trudno mi w to uwierzyc :icon_cool:

Napisano

taaa Filip nas tak poprowadził w pole, że ścieżka się na trawie kończyła i trza było wracać :P

Filip  , Ty i cicho !  nie mozliwe  , jakos trudno mi w to uwierzyc :icon_cool:

Napisano

taaa Filip nas tak poprowadził w pole, że ścieżka się na trawie kończyła i trza było wracać 

Obstawiam, że tam by się przejechało bo domek mieszkalny dalej stał  :P

a kto ciągle na mapie sprawdzał gdzie jest? Nie zapomnę skręcamy w prawo, nie prosto jedziemy! Tyle kolorów szlaków, że ryje banie równo, zero oznaczeń.

Napisano

no to już wina tych polskich matołów co oznaczali trasę, że trzeba było szlaku szukać :P mnie to tam rybka mogliśmy jechać w stronę słońca - zawsze tak jeżdżę :)

a kto ciągle na mapie sprawdzał gdzie jest? Nie zapomnę skręcamy w prawo, nie prosto jedziemy! Te kolorów szlaków, że ryje banie równo, zero oznaczeń

Napisano

no ja też :) to był nasz pierwszy raz :P

ja tam nigdy nie jadę wg szlaków, strata czasu na ich szukanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...