A2i Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 no faktycznie lecieliśmy 4 szlakami daje linka z screenem traski Wrzuć tu po prostu (print screen) lub linka do niej, dzięki Tomek i Adrian za wyprawę. Różnorodność szlaków na trasie mnie dziś zabiła, relacje jutro wrzucę
biker90 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 a masz link do stronki do traski? Relacja: http://gizmo201.bikestats.pl/991985,Rybnik-i-szlakowe-szalenstwo-kolorow.html
grzegorzkm Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 a mowiłes ze nuda i tylko asfalt , a widze tu sciezki lesne po za tym niezły trip
A2i Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 pomarudził pomarudził a się podobało a mowiłes ze nuda i tylko asfalt , a widze tu sciezki lesne po za tym niezły trip
grzegorzkm Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 jak dojde do zdrowia to chetnie bym sie wybrał w tamtejsze rejony bo ich nie znam
karpik75 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Również chętnie bym się wybrał na wypad w tamte strony
A2i Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 na jutro plany macie ? Również chętnie bym się wybrał na wypad w tamte strony
karpik75 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Tak, większość z nas (w tym i ja) myka jutro z Piknikami na Paprocany w celach mocno relaksacyjnych tak że zapraszam
A2i Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 muszę być o 17 w Bytomiu z powrotem, więc raczej chyba odpadam co? Tak, większość z nas (w tym i ja) myka jutro z Piknikami na Paprocany w celach mocno relaksacyjnych tak że zapraszam
grzegorzkm Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 muszę być o 17 w Bytomiu z powrotem, więc raczej chyba odpadam co? jezeli znasz trase z paprocan do domu i bedziesz mogł sam wrocic to nie widze problemu , z nami tam ,a z powrotem sam
karpik75 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 dokładnie, pomysł warty rozważenia, choć prawda jest że jeśli nie znasz trasy to można z lekka pobłądzić, zatem warto wyjechać chwilkę wcześniej niż planujesz i gitara
A2i Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 słońce jako wyznacznik trasy mi wystarczy mam 40 km z paprocan, zatem pozostaje pytanie o której planujecie dostarcie na paprocany? jezeli znasz trase z paprocan do domu i bedziesz mogł sam wrocic to nie widze problemu , z nami tam ,a z powrotem sam
biker90 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Najciekawsze było jak Tomek z Adrianem o drogę się wadzili: "jedziemy prosto nie tam był szlak w praw jedziemy". Nawet się nie wtrącałem, tylko słucham; szlaki znam lecz trochę inaczej bym jechał
karpik75 Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Napisano 2 Sierpnia 2013 Myślę że na miejscu bedziemy ok. 12, tu http://www.forumrowerowe.org/topic/138004-pikniki-k-ce-zagłębie/page-12 znajdziesz info gdzie i o której się spotykamy
grzegorzkm Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Najciekawsze było jak Tomek z Adrianem o drogę się wadzili: "jedziemy prosto nie tam był szlak w praw jedziemy". Nawet się nie wtrącałem, tylko słucham; szlaki znam lecz trochę inaczej bym jechał Filip , Ty i cicho ! nie mozliwe , jakos trudno mi w to uwierzyc
A2i Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 taaa Filip nas tak poprowadził w pole, że ścieżka się na trawie kończyła i trza było wracać Filip , Ty i cicho ! nie mozliwe , jakos trudno mi w to uwierzyc
trupek Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Post do usunięcia. Nie do czytałem co do wyjazdu kiedy planowany i gafę strzeliłem ale już wszystko wyjaśnione - dzięki Marcin.
biker90 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 taaa Filip nas tak poprowadził w pole, że ścieżka się na trawie kończyła i trza było wracać Obstawiam, że tam by się przejechało bo domek mieszkalny dalej stał a kto ciągle na mapie sprawdzał gdzie jest? Nie zapomnę skręcamy w prawo, nie prosto jedziemy! Tyle kolorów szlaków, że ryje banie równo, zero oznaczeń.
A2i Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 no to już wina tych polskich matołów co oznaczali trasę, że trzeba było szlaku szukać mnie to tam rybka mogliśmy jechać w stronę słońca - zawsze tak jeżdżę a kto ciągle na mapie sprawdzał gdzie jest? Nie zapomnę skręcamy w prawo, nie prosto jedziemy! Te kolorów szlaków, że ryje banie równo, zero oznaczeń
biker90 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 ja tam nigdy nie jadę wg szlaków, strata czasu na ich szukanie
A2i Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 no ja też to był nasz pierwszy raz ja tam nigdy nie jadę wg szlaków, strata czasu na ich szukanie
biker90 Napisano 2 Sierpnia 2013 Napisano 2 Sierpnia 2013 Następnym razem powiedzieć cie gdzie chcecie jechać to nie będziemy niczego szukać, nie wiedziałem jak chcecie jechać więc nic nie mówiłem
trupek Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Dzięki za udany wypad; melduję - dotarłem do domu w jednym kawałku.
karpik75 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Napisano 3 Sierpnia 2013 Masz tempo Daniel! Dzięki za super wypadzik i pomoc. Skrobnij też w Piknikowej
trupek Napisano 3 Sierpnia 2013 Napisano 3 Sierpnia 2013 Cała przyjemność po mojej stronie. Btw, nic szczególnego nie zrobiłem (trzeba sobie pomagać).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.