Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czerwonym z Ustronia na Czantorie nie wjedziesz , raz ze jest tam zakaz rowerowania , a dwa jest za stromy .

Plecam wjazd kolejka albo jak bardzo chcesz to podjazd szlakiem harcerskim przez Mała Czantorie , tez da ci w kosc a jest w całosci do podjechania dla ciebie . Bedziesz zainteresowany to daj znac , pokaze ci jak jechac.

pozdro

Grzegorz chyba tak chce jechać, póki co na mapie fajnie to wygląda, ale wiadomo jak jest! Trasa będzie na bieżąco modyfikowana, jak tam rzeczywiście jest zakaz i nie da się, przez Małą Czantorię raczej będziemy jechać

Napisano

tak , to ten szlak

jak ktoś go podjedzie w całości to jest kozak, szczególnie myślę o początku. Na Małą Czantorię ten szlak nie wjeżdża.

Napisano

Mówicie o Rycerskiej Ścieżce ? Podjeżdżałem to w zeszłym roku.Trudno nie jest,tylko trza mieć nogę ze stali ;) Można odbić w prawo i zaliczyć Małą Czantorię.W zasadzie miałem problem ze zjazdem bo na na przełęcz Beskidek szlak jest typowo "endurowy".Przynajmniej na początku.Ja nie odważyłem się tego zjechać :)Kamień na kamieniu jest ...

Napisano

dzisiaj się ktoś gdzieś wybiera tak po 16 ? startuję z Bytomia, kierunek do ustalenia :)

Napisano

dzisiaj się ktoś gdzieś wybiera tak po 16 ? startuję z Bytomia, kierunek do ustalenia :)

Ja mogę się wybrać ale kierunek południowy, za dużo już północnego mam  :yucky:

Napisano

buuu nie widziałem tego posta a właśnie na południe jechałem, sam kręciłem... :( Bytom-Paniówki-Panewniki-Ruda-Bytom

Ja mogę się wybrać ale kierunek południowy, za dużo już północnego mam  :yucky:

Napisano

buuu nie widziałem tego posta a właśnie na południe jechałem, sam kręciłem...  Bytom-Paniówki-Panewniki-Ruda-Bytom

Szkoda pokręciłbym coś, ale jakoś leń u mnie zwyciężył i nikaj nie poszedłem  :(

Jutro Dziećkowice będę atakował

Napisano

ja dziś pauzuje, ale jeśli pytasz o jutro to bardzo chętnie :)

Planuje wyjazd tak koło 14 jak ktoś chętny dać znać

Napisano

Piszę tutaj bo możę się ktoś dołączy. Jutro około 15 ruszamy z Katowic trasą regionalną do Rybnika i z powrotem. Około 100km w dwie strony. Kręcimy na MTB.

Jutro chętnie, lecz dziś też jadę, na PW napisz gdzie chcesz jechać i o której godzinie

Napisano

Hej,

ja dłuższe trasy (30+) to raczej w weekend, a w tygodniu to tak 25-40 zależy od czasu i to głównie okolice Muchowca i Murcki w Katowicach. Zapraszam ;)

Czy jeździcie również  w tygodniu późnymi popołudniami czy tylko weekendy??

Cześć,

Ja od dłuższego czasu jeżdżę po okolicach kato, ale chętnie z kimś się zabiorę na jakąś wycieczkę :)

Jeżdze kiędy tylko mam czas, na tygodniu jak i w weekendy, przeważnie w okolicach Kochłowic, Rudy Śląskiej, Muchowca, Panewniki, Lędziny itp. dookoła Katowic :)

Długości trasy, różne, 30 - 70 km jak najwięcej terenu o lasu :)

Pozdrawiam

Napisano

Piszę tutaj bo możę się ktoś dołączy. Jutro około 15 ruszamy z Katowic trasą regionalną do Rybnika i z powrotem. Około 100km w dwie strony. Kręcimy na MTB.

Może być 15, ale Rybnik mnie nie przekonuje, tyle razy się tam było. Tylko gdzie się zgadujemy w Kato o tej 15?

Napisano

Może być 15, ale Rybnik mnie nie przekonuje, tyle razy się tam było. Tylko gdzie się zgadujemy w Kato o tej 15?

Filip  ,   a gdzies  Ty nie był ?  nie marudz tylko jedz :sick:

Napisano

nie jechałem tam nigdy na rowerku, jade z kumplem po prostu traską rowerową by pokręcić :) jakbym chciał co zwiedzać to musiałbym poza granice kraju chyba jechac hehe

zostaw na priv jakies gg albo tel to jutro kolo poludnia konkretnie bymsmy sie zgadali, ja skoncze prace i jade do Kato na Ligote po kumpla, skąd startujemy

A co niby w Rybniku poza asfaltem jest ciekawego? NIC, wielkie NIC

Napisano

no to ustalone 15:00 Ligota, krzyżówka Śląskiej i Bronisławy i lecim trasą czarną - polno-leśną, częściowo asfaltową kierunek Rybnik, chętnych zapraszam

Napisano

no to ustalone 15:00 Ligota, krzyżówka Śląskiej i Bronisławy i lecim trasą czarną - polno-leśną, częściowo asfaltową kierunek Rybnik, chętnych zapraszam

Dokładnie cel Rybnik, ustalone załatwione

Napisano

Filip dzięki za wypad :) 100 km wpadło !! mówiłeś coś o wrzuceniu mapki i przebiegu trasy, ale gdzie ??

Dokładnie cel Rybnik, ustalone załatwione

Napisano

Wrzuć tu po prostu (print screen) lub linka do niej, dzięki Tomek i Adrian za wyprawę. Różnorodność szlaków na trasie mnie dziś zabiła, relacje jutro wrzucę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...