Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postaram się jutro z wami do tej Wisły skoczyć ale dam jeszcze wieczorem znać bo nie wiem czy nie będę musiał iść chaty remontować. Ktoś chętny jbc wracać z Wisły też na kołach?

Napisano

no i to lubię... im większy skład tym milej :)

Jeśli ktoś wstanie za wcześnie i nie będzie mógł zasnąć, to zapraszam na poranną kawę ;)

Napisano

Czyli będziecie jechać pod mostem przy browarniku? Jeżeli tak to +/- o której się tam pojawicie? Żeby znów się nie rozminąć.

Napisano

Troszkę błota w lesie będzie, byle tylko w miarę ciepło się zrobiło to przejażdżka sądzę, że powinna wypalić. Przynajmniej mój rower już jest po kąpieli błotnej dnia poprzedniego, a prysznica oczyszczającego zaznać nie zdążył jak do tej pory.

Napisano

A ja tego nie widzę ... Wolę się kąpać w wannie, niż na leśnych ścieżkach w kałużach. A tych po drodze nam brakować nie będzie. Tym samym mnie nie będzie, idę spać dalej. Do następnego.

Napisano

ja tez odpadam , za nim dojade do katowic to bede juz do wykrecenia i suszenia , a gdzie jeszcze wisła , moze nastepnym razem dopisze na pogoda

Napisano

Ta, jazda po błocie ma swój urok ale nie na długich trasach. Miałem nadzieję rano, że przynajmniej padać deszcz nie będzie ale niestety pogoda wywinęła figla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...