Aciel Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 Drodzy Wrocławianie. Mam do Was kolejne pytanie. Chcę sobie w kocu kupić wymarzonego crossa, jednakże najpierw muszę sprzedać mój obecny rowerek miejski. Macie jakieś sprawdzone miejsca (sieć/giełdy) gdzie mógłbym to zrobić najsprawniej i najskuteczniej?
mateusz0595 Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 Tak jak kolega wyżej serwis allegro.pl Również możesz dodać ogłoszenie tu na forum w dziale giełda.
MokryxD Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 Możesz wystawić na forum, allegro.pl, tablica.pl, gumtree.pl Możesz też spróbować na giełdzie (we Wrocławiu kiedyś była, nie wiem jak teraz).
Aciel Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Napisano 16 Kwietnia 2013 A jak wygląda skuteczność takiej sprzedaży? Zainteresowanie jest nienajgorsze? Nie wiem czy nie zaryzykować i nie kupić już sobie drugiego roweru i wytrzymać do czasu sprzedaży na chelbku ze smalcem ;D
Centek Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 Jeśli masz interesujący rower w dobrym stanie i nie chcesz kosmicznej kwoty, to ogłoszenia lokalne na wyżej wymienionych serwisach są dosyć skuteczne - szczególnie w dużych miastach. Podstawa to wyraźne fotki i doprowadzenie roweru do możliwie najlepszego stanu.
Ryki Napisano 30 Kwietnia 2013 Napisano 30 Kwietnia 2013 Możesz wystawić na forum, allegro.pl, tablica.pl, gumtree.pl Za darmochę wystawisz na http://sprzedajemy.pl/ też duży portal.
adhed Napisano 1 Maja 2013 Napisano 1 Maja 2013 Też mam do sprzedania rower i chyba tablica pl to najlepsze wyjście (Unbike Viper 2011) jeśli sprzedajemy w necie to zdjęcia są podstawą, bo na co kupujący mają patrzeć jeśli nie na nie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.