Skocz do zawartości

Gdzie sprzedać rower?

Aciel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Drodzy Wrocławianie. Mam do Was kolejne pytanie. Chcę sobie w kocu kupić wymarzonego crossa, jednakże najpierw muszę sprzedać mój obecny rowerek miejski. Macie jakieś sprawdzone miejsca (sieć/giełdy) gdzie mógłbym to zrobić najsprawniej i najskuteczniej? ;)

Napisano

Możesz wystawić na forum, allegro.pl, tablica.pl, gumtree.pl

Możesz też spróbować na giełdzie (we Wrocławiu kiedyś była, nie wiem jak teraz).

Napisano

A jak wygląda skuteczność takiej sprzedaży? Zainteresowanie jest nienajgorsze? Nie wiem czy nie zaryzykować i nie kupić już sobie drugiego roweru i wytrzymać do czasu sprzedaży na chelbku ze smalcem ;D

Napisano

Jeśli masz interesujący rower w dobrym stanie i nie chcesz kosmicznej kwoty, to ogłoszenia lokalne na wyżej wymienionych serwisach są dosyć skuteczne - szczególnie w dużych miastach. Podstawa to wyraźne fotki i doprowadzenie roweru do możliwie najlepszego stanu.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Też mam do sprzedania rower i chyba tablica pl to najlepsze wyjście ;) (Unbike Viper 2011)

jeśli sprzedajemy w necie to zdjęcia są podstawą, bo na co kupujący mają patrzeć jeśli nie na nie? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...