Dudi353 Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Witam wszystkich. Mam problem z licznikiem sigma bc 509, mianowicie, wszystko działa poprawnie za wyjątkiem prędkościomierza. Gdy jadę rowerem dystans się zmienia, czas jazdy też godzina, tylko nie wyświetla mi prędkości. Cały czas wyświetla 0. Co to może być? Dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Wyjmij i włóż baterię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qr3ak Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Jak na gwarancji to dadzą nowy, nic z tym nie zrobisz, raczej uszkodzony. Możesz jeszcze zresetować baterią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 udało się zresetowałem go przez wyjęcie baterii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.