Konrax Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Siema, wszyscy dobrze wiecie, że sezon już rusza. Trzeba więc zrobić przegląd ogólny, mi najbardziej chodzi o wyregulowanie przerzutek przednich i tylnich w Hexagonie V6 z 2011. Wiem, że większość z was robi to od ręki, ja jednak w tamtym sezonie próbowałem wiele razy i było tylko gorzej. Chcę abym zmieniał biegi bezszelestnie. Czytałem o serwisach lubelskich w tym temacie : http://www.forumrowe...tory-polecacie/ jednak żaden z wymienionych nie jest autoryzowanym serwisem Krossa(chyba). A jeśli mogę zrobić przegląd i regulację za darmo(rower jest na gwarancji) to chciałbym skorzystać. Więc, znacie jakieś dobre serwisy? Rower kupiłem w sklepie WILEX, ale wolę tam nie wracać
Garp Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Krossy mają w Wilexie, GoSporcie, w hurtowni na Energetyków, i na Wojciechowskiej chyba.
Konrax Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Napisano 16 Kwietnia 2013 No tak jak napisałem do Wilexu nie wracam A jakieś godne polecenia i sprawdzone serwisy?
Garp Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 Tych "dobrych i sprawdzonych" nie ma na liście dealerów na stronie Krossa, więc albo idź i rób za darmo w którymś z tych, co ci podałem, albo idź do Inżynierii/Meridy/BikeBoys czy gdzie tam chcesz i zapłać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.