Konrax Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Siema, wszyscy dobrze wiecie, że sezon już rusza. Trzeba więc zrobić przegląd ogólny, mi najbardziej chodzi o wyregulowanie przerzutek przednich i tylnich w Hexagonie V6 z 2011. Wiem, że większość z was robi to od ręki, ja jednak w tamtym sezonie próbowałem wiele razy i było tylko gorzej. Chcę abym zmieniał biegi bezszelestnie. Czytałem o serwisach lubelskich w tym temacie : http://www.forumrowe...tory-polecacie/ jednak żaden z wymienionych nie jest autoryzowanym serwisem Krossa(chyba). A jeśli mogę zrobić przegląd i regulację za darmo(rower jest na gwarancji) to chciałbym skorzystać. Więc, znacie jakieś dobre serwisy? Rower kupiłem w sklepie WILEX, ale wolę tam nie wracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Krossy mają w Wilexie, GoSporcie, w hurtowni na Energetyków, i na Wojciechowskiej chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrax Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 No tak jak napisałem do Wilexu nie wracam A jakieś godne polecenia i sprawdzone serwisy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Tych "dobrych i sprawdzonych" nie ma na liście dealerów na stronie Krossa, więc albo idź i rób za darmo w którymś z tych, co ci podałem, albo idź do Inżynierii/Meridy/BikeBoys czy gdzie tam chcesz i zapłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrax Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Okey, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.