Dunczyk Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ponawiam temat. Może się uda zmontować jaką grupkę na weekendy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kirikua Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Hej Z przyjemnością dołączę do amatorskich wyjazdów weekendowych w plener w okolocach Gorzowa. Wchodzę w grę również popołudnia, w końcu mamy coraz dłuższy dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram1985 Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 bardzo chętnie, jednak jestem z Drezdenka, interesuje mnie raczej MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kirikua Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Drodzy Gorzowianie zbliża się majówka, co powiecie na całodniowy wypad na szlak? może to być 01.05, 03.05, 04.05, 05.05. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram1985 Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 jakieś konkrety? prędzej pasuje 3.05 bo to chyba piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 05.05.2013 w Lubniewicach są zawody MTB, Można się przejechać, to 30 km lasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 bardzo chętnie, jednak jestem z Drezdenka, interesuje mnie raczej MTB O proszę, kolega z Drezdenka Myślałem, że tylko ja tu jeżdżę Ja też jestem z Drezdenka i śmigam trochę po okolicznych lasach. Można kiedyś się zgadać na trening Jak coś to w majówkę mnie nie ma... Pierwszego jadę na zawody XC do Gorzowa. Nie wybierasz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram1985 Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 O proszę, kolega z Drezdenka Myślałem, że tylko ja tu jeżdżę Ja też jestem z Drezdenka i śmigam trochę po okolicznych lasach. Można kiedyś się zgadać na trening Jak coś to w majówkę mnie nie ma... Pierwszego jadę na zawody XC do Gorzowa. Nie wybierasz się? 1 maja jadę też akurat do Murowanej Gośliny na Powerade Volvo MTB Marathon, słyszałem o zawodach w Gorzowie, ale przesunęli Murowaną z 14 kwietnia ze względu na pogodę. Też myślałem, że sam tu jeżdzę a jakiś trening można zmontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.