Kenzie Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Tak jak w temacie.Ja jadę autem na zlot. Są może jacyś inni chętni ? Ktoś jedzie większą ekipą?Mam nadzieję, że ktoś z lubuskiego pojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Mam rozumieć, że nikt z lubuskiego poza mną nie jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tauka Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Mam rozumieć, że nikt z lubuskiego poza mną nie jedzie? A gdzie ten zlot ma miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Zlot ma miejsce w Świeradowie. Jak wiadomo, chodzi o Single;) Ale zauważyłem już po innych postach, że często tam smigasz! Ja jestem chetny na takie wypady! Wysłane z HTC Titan, Board Express Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tauka Napisano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Zlot ma miejsce w Świeradowie. Jak wiadomo, chodzi o Single;) Ale zauważyłem już po innych postach, że często tam smigasz! Ja jestem chetny na takie wypady! Wysłane z HTC Titan, Board Express A kiedy to ten zlot? Na singla naprawdopodobniej będziemy lecieć w przyszły weekend, albo w jeszcze następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Tutaj masz dokładne info!http://www.forumrowerowe.org/topic/129127-v-zlot-info-zapisy/ oraz http://www.forumrowerowe.org/topic/125575-zlot-v-oficjalny-zlot-frorg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 24 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Jakby co ja jadę przez Krosno>Żary/Żagań, mógłbym kogoś zabrać ale niestety mam już 4 osoby w aucie i 2 rowery, o ile na piątego pasażera jest miejsce to z rowerem będzie spory problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Spokojnie:)Jadę swoim autem razem z dziewczyną. Ja mogę za to kogoś zabrać ze sobą bo miejsce wolne jeszcze mam.W razie czego gadamy się to w trasie na Świeradów jakoś się spotkamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.