BajkowiecxD Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Siema Mam taki problem Otóż przy amortyzatorze sr suntour epicon r.l.d wyrobił się gwint w aluminiowej częsci wewnątrz tego miejsca gdzie wchodzi linka od blokady(wiecie o co chodzi? taka aluminowa częśc gdzie jest ta mała srubeczka którą trzyma linka. Gdzie moge kupic taki element? Myslałem tez zeby zrobic większy gwint ale nie wiem gdzie taką srubeczke zdobyc;) Proszę o pomoc
KMtown Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisz do eurobike.pl.i tam ja kupisz. A taką śrubke kupisz w sklepie z śrubkami ,allegro
BajkowiecxD Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Napisano 16 Kwietnia 2013 ok ale z tego co widze nie mają tam częsci amortyzatorów ale całe amorki
KMtown Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 Musisz do nich napisać, sam miałem ten sam przypadek i bez problemu mi ją załatwili
BajkowiecxD Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Napisano 16 Kwietnia 2013 ok to zadzwonie jutro i powiem czy sie udało dzieki !!!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.