BajkowiecxD Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Siema Mam taki problem Otóż przy amortyzatorze sr suntour epicon r.l.d wyrobił się gwint w aluminiowej częsci wewnątrz tego miejsca gdzie wchodzi linka od blokady(wiecie o co chodzi? taka aluminowa częśc gdzie jest ta mała srubeczka którą trzyma linka. Gdzie moge kupic taki element? Myslałem tez zeby zrobic większy gwint ale nie wiem gdzie taką srubeczke zdobyc;) Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisz do eurobike.pl.i tam ja kupisz. A taką śrubke kupisz w sklepie z śrubkami ,allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ok ale z tego co widze nie mają tam częsci amortyzatorów ale całe amorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Musisz do nich napisać, sam miałem ten sam przypadek i bez problemu mi ją załatwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ok to zadzwonie jutro i powiem czy sie udało dzieki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.