kalisiek Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam. Mam amortyzator suntour xcr i od jakiegoś czasu dziwnie sutka. kiedy jadę i amortyzator "ugina się " sutka, a dokładniej na trzecim cm. skoku. Nie wiem co to jest i czy mogę coś z tym zrobić? A może ten typ tak ma? Myślę że zrozumiecie o co chodzi, bo nie umialem tego inaczej opisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Może warto by było go rozebrać i sprawdzić co stuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisiek Napisano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 rozbieralem go, nasmarowałem i dalej sutka. Nie wiem o co chodzi. Co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Może sprężyna obija się w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ale problemy z suciwem, to chyba nie to forum. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Uff bo już myślałem, że tylko ja tu "widzę" same sutki. rozbieralem go, nasmarowałem i dalej sutka. Nie wiem o co chodzi. Co to może być? To może coś potem źle ubrałeś. Ja bym spróbowałem jeszcze raz rozebrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisiek Napisano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 szczerze, to tego amorka nie da rady źle złożyć. Macie jeszcze jakieś propozycje co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.