Olin Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam. Ostatnio uczestniczyłem w zawodach XC, a dwa tygodnie później w maratonie. Zauważyłem niepokojący objaw dotyczący pracy dłoni, szczególnie lewej-chodzi o zmianę przełożeń. Po kilkunastu minutach jazdy górna część dłoni jest jakby sparaliżowana tak, że praktycznie kciukiem nie mogę zmienić przełożenia !!! (zmieniam wtedy podstawa dłoni ale oczywiście wiąże się to z koniecznością puszczenia kierownicy). Zmieniałem już położenie dźwigni manetki i hamulca ale to nic nie daje. To chyba pytanie do lekarza, ale czy ktoś z użytkowników już spotkał się z taką przypadłością ? I jeszcze jedno. Jadąc maraton, dwa ostatnie okrążenia, na podłożu zauważyłem pełno zużytych tubek-domyślam się że to odżywki w żelu..... Czy możecie polecić jakieś produkty tego typu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Prawdopodobnie uciskasz na nerw. Wizyta jak najbardziej wskazana, tudzież rękawiczki z solidnymi podkładkami, np. http://rowerowysklep.pl/odziez-rekawiczki-rekawiczki-specialized-bg-gel-long-wht-12-o_l_128_1889.html Co do drugiej kwestii, świnie które śmiecą zasługują na solidnego kopa w dupę. A z żeli polecam Isostar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.