Biafra Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Cześć. Czy komuś może nie walają się po garażu 2 śrubki do bloków mtb? Mogą być ze starych bloków, brzydkie, podrapane, nawet trochę zardzewiałe Zgubiłem swoje a szkoda mi kupować całe, nowe bloki dla 2 śrubek.
owurac Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Myślę, że można takie kupić w Metalpolu, akurat jestem w pobliżu to sprawdzę. Jak nie będzie to wieczorkiem popatrzę w domu, też powinny być. Ogólnie nie powinno być problemu. Dam znać jak coś znajdę.
Biafra Napisano 15 Kwietnia 2013 Autor Napisano 15 Kwietnia 2013 Będę wdzieczny za info Szukałem w Casto ale nic zbliżonego nie było. Na Łagiewnickiej śruby mieli ale tylko do szosowych bloków.
owurac Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 W Metalpolu znalzłem tylko z nacięciem pozidriv, za to w domu oryginalne od starych bloków na imbus 4. Troszke wytarte, ale gniazdo klucza w dobrym stanie. Nie robiły problemów z odkręceniem mimo poważnego zapieczenia. Jeśli Cie interesują to pisz PW.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.