Wilku89 Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Kosztuje dyszke, wiele osob ja ma z allegro, jak patrzylem, czy ktos to kupil i chyba tez sie skusze. DObra jest ta pompka, czy za tania... ? http://allegro.pl/item99078095_hit_pompka_..._promocja_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Zacytuję swoją wypowiedź z innego wątku [ http://forumrowerowe.jgc.pl/pompka-jaka-po...cie-t10582.html ]: "nie wiem czy to coś znaczy ale ten własnie model pompki Beto miałem ja i 4 moich kolegów...wszystkim rozpadła się ona przy próbie dopompowania średnio twardej opony [a dokładniej połamały się plastikowe gwinty które są na jej końcach pod tymi czarnymi nakrętkami i pompka skończyła w 3 częściach niezdatna do użytku]. Można o niej powiedzieć że to pompka makrokeszowa więc polecam ostrożność..." Osobiście, to bym jej nie kupował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefe Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 uzywam chyba podobnej... jest czarna i cała plastikowa... działa bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 29 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Chyba za dużo w niej plastiku. Ja polecam aluminiową pompkę Beto za 35zł. Mała, poręczna i pompuje w dwie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Mam tą samą co stefe i też nie mam z nią żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Hmm, no nie wiem, czy ją kupić, bo akurat dyszkę na bazie mam, jeszcze 55, ale czekam rogi ritcheya wcs, a szkoda mi 40 zeta na ponpke wydawac i tak jeszcze jakies 500 pln musze zebrac na sztyce, nidony, koszyczki, sakwe,licznik,kask,solonke neopronowa i takie tam... Mowisz sebekfireman, ze pompka dziala, jak nalezy? Jest plastikowa cala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ta pompka wygląda tak samo jak moja Authora ( http://www.velo.com.pl/author/authorakcesoria_57.htm ) Róznią się pewnie tylko kolorem Swojej już nie raz używałem i nic nie pękło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Moglby mi ktos z Was wrzucic tu fotke, jak wyglada ta pompka zamocowana do ramy ? najlepiej razem z bidonem i koszykiem. Z gory thx Ok. zamowilem pompkę "Author AAP One". Kilka osob z forum ją ma i same pozytywy zebrałą, więc ją kupiłem. Zresztą Author to good firma Bardzo prosze o fotke, jak wyglada zamocowana ta popmpka do ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefe Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ja mam Authora AAP One... Bardzo fajna i poręczna pompka:) Po kilku dniach jej posiadania otkryłem "ruchomą rączkę" do pompowania która jest bardzo pomocna Zaraz wrzucę jakieś zdjęcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 mam taka tylko "pod szyldem" BBB. uzywam ja do kol w kolarce, na razie nie dlugo, ale daje rade. fajny na przegub przy koncowce, ulatwaiajacy pompowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kustom Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 od siebie nie polecam tej beto po pol roku wszystkie metalowe czesci w rdzy, a przy tym nieszczelna przy pompowaniu, chyba ze ja mialem jakis felerny egzemplaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Author AAP One pompka fajna... dobra jakościowo i ogólnie sprawna pod każdym względem(pompuje ) Było więcej ale coś wyrzuciło mnie z forum i niechciało mie się od nowa wszystkiego wrzucać... Sorry za jakość ale robiłem z koma z fleszem(ciemno było) Tu też coś jest: http://www.rower.com.pl/rowery-akceroria/5...or-aap-one.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Wielkie thx mementomori, jak paczka mi przyjdzie, wrzucę tu foty i poczekam na kupno roweru, wtedy postaram sie zamontowac ją dobrze A jest instrukcja w opakowaniu, jak ją zamontowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Do zamontowania instrukcji nie potrzeba Dziecko z podstawówki by sobie bez niej poradziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 No to git Kolumb, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwiezda Napisano 1 Maja 2006 Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 mam i jestem bardzo zadowolony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Lauenberg Napisano 7 Maja 2006 Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Mam taką Beto jak w tytułowym poście, dodatkowo ma zamontowany przy główce manometr. Pompka działa od roku, niezawodnie, chociaż napompowanie powyżej 50PSI to już ciężka sprawa. Manometr jest czysto uznaniowy, ale widać "czy nie ma powietrza, czy jest". Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 7 Maja 2006 Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Też mam Beto, nie wymagam wiele od pompki wyprawowej więc jest spoko, co do jej działania nie mam zadnych zarzutów, tylo od azu trzeba wyrzucić te plastykowe śruby które są w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 7 Maja 2006 Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Plastikowe??? W authorze są i plastikowe(w uchwycie) i metalowe... No i jest "rzep"... Jeszcze raz gorąco polecam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 przejechal mi ja samochod (gnojek specjalnie na nia wjechal) i popekala...ale dziala dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.