Skocz do zawartości

[pompka] BETO tania i niezawodna?

Wilku89

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zacytuję swoją wypowiedź z innego wątku [ http://forumrowerowe.jgc.pl/pompka-jaka-po...cie-t10582.html ]:

"nie wiem czy to coś znaczy ale ten własnie model pompki Beto miałem ja i 4 moich kolegów...wszystkim rozpadła się ona przy próbie dopompowania średnio twardej opony [a dokładniej połamały się plastikowe gwinty które są na jej końcach pod tymi czarnymi nakrętkami i pompka skończyła w 3 częściach niezdatna do użytku]. Można o niej powiedzieć że to pompka makrokeszowa więc polecam ostrożność..."

Osobiście, to bym jej nie kupował...

• Mod Team
Napisano

Chyba za dużo w niej plastiku. Ja polecam aluminiową pompkę Beto za 35zł. Mała, poręczna i pompuje w dwie strony.

Napisano

Hmm, no nie wiem, czy ją kupić, bo akurat dyszkę na bazie mam, jeszcze 55, ale czekam rogi ritcheya wcs, a szkoda mi 40 zeta na ponpke wydawac i tak jeszcze jakies 500 pln musze zebrac na sztyce, nidony, koszyczki, sakwe,licznik,kask,solonke neopronowa i takie tam... Mowisz sebekfireman, ze pompka dziala, jak nalezy? Jest plastikowa cala?

Napisano

Moglby mi ktos z Was wrzucic tu fotke, jak wyglada ta pompka zamocowana do ramy ? najlepiej razem z bidonem i koszykiem. Z gory thx :D

Ok. zamowilem pompkę "Author AAP One". Kilka osob z forum ją ma i same pozytywy zebrałą, więc ją kupiłem. Zresztą Author to good firma :) Bardzo prosze o fotke, jak wyglada zamocowana ta popmpka do ramy :D

Napisano

Ja mam Authora AAP One... Bardzo fajna i poręczna pompka:) Po kilku dniach jej posiadania otkryłem "ruchomą rączkę" do pompowania ;) która jest bardzo pomocna

Zaraz wrzucę jakieś zdjęcia...

Gość BikerFG
Napisano

mam taka tylko "pod szyldem" BBB. uzywam ja do kol w kolarce, na razie nie dlugo, ale daje rade. fajny na przegub przy koncowce, ulatwaiajacy pompowanie.

Napisano

od siebie nie polecam tej beto

po pol roku wszystkie metalowe czesci w rdzy, a przy tym nieszczelna przy pompowaniu, chyba ze ja mialem jakis felerny egzemplaz

Napisano

Wielkie thx mementomori, jak paczka mi przyjdzie, wrzucę tu foty i poczekam na kupno roweru, wtedy postaram sie zamontowac ją dobrze ;) A jest instrukcja w opakowaniu, jak ją zamontowac?

Napisano

Mam taką Beto jak w tytułowym poście, dodatkowo ma zamontowany przy główce manometr. Pompka działa od roku, niezawodnie, chociaż napompowanie powyżej 50PSI to już ciężka sprawa. Manometr jest czysto uznaniowy, ale widać "czy nie ma powietrza, czy jest".

Pozdrower.

Napisano

Też mam Beto, nie wymagam wiele od pompki wyprawowej więc jest spoko, co do jej działania nie mam zadnych zarzutów, tylo od azu trzeba wyrzucić te plastykowe śruby które są w komplecie

Gość BikerFG
Napisano

przejechal mi ja samochod (gnojek specjalnie na nia wjechal) i popekala...ale dziala dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...