Wilku89 Napisano 3 Sierpnia 2006 Autor Napisano 3 Sierpnia 2006 No co bialykom, lans, to lans, co nie ?
Publius Napisano 6 Sierpnia 2006 Napisano 6 Sierpnia 2006 A ja mam bidon Maxim 0.75l. Jest tani (więc nie mozna wy,magać rzeczy takich jak wieczko ) ale jestem z niego zadowolony głównie dlatego, ze czysta woda wlana do niego cały czas smakuje jak czysta woda a nie jak roztopiony plastik http://netpaker.pl/product_info/p731_maxim_bidon_075l
Sixer Napisano 14 Sierpnia 2006 Napisano 14 Sierpnia 2006 Nie dawno kupiłęm sobie bidon Isostara 0.5 z klapka do tego koszyk Meridy i jest spoko tylko troche za mały jest ten bidon może Isostar 0,75 l ?
Mefisto Napisano 14 Sierpnia 2006 Napisano 14 Sierpnia 2006 kiedyś miałem jakiegoś nonama ze śmierdzącego plastiku:) potem go gdzieś zgubiłem, znalazłem go w tym roku ale w między czasie kupiłem jakąś wode mineralną w butelce która idealnie pasuje do koszyczka i przynajmniej nie śmierdzi Jest o wiele lepsza od bidonu:)
MMM Napisano 20 Sierpnia 2006 Napisano 20 Sierpnia 2006 Ja kupiłem wczoraj bidon Tacx z logiem BH za 12,90 . Po zakupie strasznie śmierdział plastikiem. Z tego powodu nasypałem do niego 2 łyżeczki soli, zalałem zimną wodą (pomieszałem) i po 3 godzinach ani śladu tego zapachu. Nie czuć też by woda zalatywała "plastikiem".
pavlitto Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 mój bidon to na razie butelka po naęczowiance 0.7 l z odklejoną nalepką
cola Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 A co powiecie o takim bidonie? Bidon aluminiowy SIGG Black http://www.erowery.pl/go/_info/?id=495
Mefisto Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 wygląda ciekawie, na pewno dużo lepszy niż plastikowy. Jak komuś nie szkoda wydać na bidon ponad 60zł to czego nie.
bartek_1990 Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 Ja mam 0,65l (czy jakos tak) Isostara z wieczkiem i jest całkiem nizły, nie smierdzi plastikiem. Do tego kupilem bidon Enervit 0,75l z ustnikiem.
calvis Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 Jeśli ktoś chce kupować bidony isostara przez net to NIE NA ALLEGRO! Na allegro kosztuje 9,49, w dodatku od beznadziejnego sprzedawcy z którym mam złe doświadczenia. Przesyłka 6,50. Czasem najciemniej jest pod latarnią, na http://www.sklep.isostar.pl/ bidony te są po 6,90, a przesyłka dwóch paczką priorytetową kosztowała mnie całe 6zł. POLECAM!
kielon Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 Ja mam Isostar'a i nie narzekam. Nie przejmuje zapachów, dobrze sie go trzyma w dłoni, no i ma oryginalny wygląd .
aldona Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 używam litrowego Isostara - kupiony, bodajże za 9 zł. jak cała reszta - wyprodukowany w jednej z chińskich fabryk - nienarzekam różne rzeczy już tam wlewałam i już prawie rok sprawuje się dzielnie. porysowany bo porysowany, ale jakby wnętrze się liczy klapka się przydaje
SQEERN Napisano 5 Kwietnia 2007 Napisano 5 Kwietnia 2007 Ja mam bidony : - Isostar 650ml z klapką ( już trzy lata mi służy, ale klapka się urwała ) < nie narzekam :-) - Tioga 500ml z korkiem ( przezroczysty, korek gumowy, bardzo wygodnie się z niego pije ) < nie narzekam :-) - Once 650ml z korkiem ( żółty, z gumowym korkiem, wczoraj kupiony w sklepie rowerowym za 6 zeta ) Po świętach kupuje 1 L Istostara Zamieszam fotke : Pozdrawiam SQEERN
Adik Napisano 7 Kwietnia 2007 Napisano 7 Kwietnia 2007 Ja mam Isostara 650ml z klapką i chwalę sobie. Wersje z otwartym na zabrudzenia ustnikiem w bidonach to nie dla mnie - z isostara z klapką szybciej wlewam w siebie napój niż z sikającego ustnika chciałem sobie dokupić jakiś bidon - tak żeby miec awaryjnie ale Iso jak na razie jest w 100% wystarczający. {potwierdzam opinie o urywającej się klapce - ale mimo tego warto}
roswell Napisano 7 Kwietnia 2007 Napisano 7 Kwietnia 2007 mam litrowego isostara i nie jestem do konca zadowolony, nie dosc ze nieporęczny, zbyt wielki to jeszcze koszyk mi go niezbyt mocno trzyma, do tego bardzo szybko mocno się porysował, no ale ta pojemność - całe 1000ml wczesniej miałem lotto tacx, był OK, wytrzymał przez rok potem mało się nie udwawiłem ustnikiem który sie urwał i mi został w ustach
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.