Skocz do zawartości

[bidon] Jaki polecacie?

Wilku89

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie dawno kupiłęm sobie bidon Isostara 0.5 z klapka do tego koszyk Meridy i jest spoko tylko troche za mały jest ten bidon może Isostar 0,75 l ?

Napisano

kiedyś miałem jakiegoś nonama ze śmierdzącego plastiku:) potem go gdzieś zgubiłem, znalazłem go w tym roku ale w między czasie kupiłem jakąś wode mineralną w butelce która idealnie pasuje do koszyczka i przynajmniej nie śmierdzi :) Jest o wiele lepsza od bidonu:)

Napisano

Ja kupiłem wczoraj bidon Tacx z logiem BH za 12,90 :confused: . Po zakupie strasznie śmierdział plastikiem. Z tego powodu nasypałem do niego 2 łyżeczki soli, zalałem zimną wodą (pomieszałem) i po 3 godzinach ani śladu tego zapachu. Nie czuć też by woda zalatywała "plastikiem".

Napisano

Jeśli ktoś chce kupować bidony isostara przez net to NIE NA ALLEGRO!

Na allegro kosztuje 9,49, w dodatku od beznadziejnego sprzedawcy z którym mam złe doświadczenia. Przesyłka 6,50.

Czasem najciemniej jest pod latarnią, na http://www.sklep.isostar.pl/ bidony te są po 6,90, a przesyłka dwóch paczką priorytetową kosztowała mnie całe 6zł.

POLECAM!

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Napisano

używam litrowego Isostara - kupiony, bodajże za 9 zł. jak cała reszta - wyprodukowany w jednej z chińskich fabryk - nienarzekam :) różne rzeczy już tam wlewałam i już prawie rok sprawuje się dzielnie. porysowany bo porysowany, ale jakby wnętrze się liczy ;) klapka się przydaje

Napisano

Ja mam bidony :

- Isostar 650ml z klapką ( już trzy lata mi służy, ale klapka się urwała B) ) < nie narzekam :-)

- Tioga 500ml z korkiem ( przezroczysty, korek gumowy, bardzo wygodnie się z niego pije ) < nie narzekam :-)

- Once 650ml z korkiem ( żółty, z gumowym korkiem, wczoraj kupiony w sklepie rowerowym za 6 zeta :D )

Po świętach kupuje 1 L Istostara :D

Zamieszam fotke :

jdv1175795986i.JPG

Pozdrawiam SQEERN

Napisano

Ja mam Isostara 650ml z klapką i chwalę sobie. Wersje z otwartym na zabrudzenia ustnikiem w bidonach to nie dla mnie - z isostara z klapką szybciej wlewam w siebie napój niż z sikającego ustnika :)

chciałem sobie dokupić jakiś bidon - tak żeby miec awaryjnie ale Iso jak na razie jest w 100% wystarczający. {potwierdzam opinie o urywającej się klapce - ale mimo tego warto} :)

Napisano

mam litrowego isostara i nie jestem do konca zadowolony, nie dosc ze nieporęczny, zbyt wielki to jeszcze koszyk mi go niezbyt mocno trzyma, do tego bardzo szybko mocno się porysował, no ale ta pojemność - całe 1000ml

wczesniej miałem lotto tacx, był OK, wytrzymał przez rok potem mało się nie udwawiłem ustnikiem który sie urwał i mi został w ustach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...