FilipEcki Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam Potrzeba mi lekkich opon. Raczej droga tylko asfaltem. Na codzień używam Rapid Robów 2.25 i to trochę za pancerne opony na długie trasy po asfaltach. Koło 559x19 czyli 26". Im taniej tym lepiej, wiadomo No ale żeby nie odmówiły współpracy po 500km. Ja ważę 65kg ale mają też być pod osobę 90kg. A dobrze by było gdyby dały radę też w ubitym mocno terenie. Żadnych piachów czy nie wiadomo czego. Co możecie polecić? Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam.
provid Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Poszukaj jakichś opon semi-slick. Od siebie mogę polecić Geax Mezcal idealna opona na asfalt i ubite ścieżki Ja mam drutówkę, która waży około 650g więc jeśli chcesz lżejszych to poszukaj zwijanych.
FilipEcki Napisano 15 Kwietnia 2013 Autor Napisano 15 Kwietnia 2013 Nie no, raczej interesują mnie lekkie opony o niskich oponach. Moje obecne podobno 750g ważą, więc chciał bym zejść tak. żeby jedna nie więcej niż 500g ważyła.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.