derwisz Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam, jako że znalazłem ostatnio piastę dt 350 pod szprychy proste i 28 otworów, poszukuję odpowiedniej obręczy i szprych. Możecie coś ciekawego polecić? Z tego co widziałem to jest ztr, w tym że swoje ważę i nie wiem czy to jest najlepsze wyjście. Pozatym cena lekko wygórowana. Piastę znalazłem za 250, planuję wydać około 250 na obręcz. Najlepiej gdyby była oczkowana, do 500g, między 19 a 23 wewnętrznie. W ostateczności kupię dt 500. Do tego szukam nocnych szprych prostych, raczej nie więcej niż 10pln za sztukę. Wiadomo jaki jest z tym problem. W ostateczności kupię championy. Niestety nic poza dt i ztr crest na 28h nie znalazłem. Nie mówiąc o odpowiednio długich syrychach prostych. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloko Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Trzy takie same tematy założyłeś. Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez paweloko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi