Skocz do zawartości
  • 0

Giant Talon 29er 0 2013 warty swojej ceny?

Gość Mateusz

Pytanie

Gość Mateusz

Witam wszystkich, chciałbym poprosić osoby bardziej doświadczone ode mnie, o opinie na temat Giant'a Talon'a 29er 0 z 2013 roku. Co sądzicie o jego osprzęcie? Chętnie poznam jakieś inne propozycje 29er'ki do 5000zl. Czy Giant to dobry wybór?

www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/talon.29er.0/14074/64219/#specifications

Dzięki :P

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchaj ja mam Gianta Talona 29er 2 z 2012. Dokupiłem sobie do niego grupe shimano SLX za 1500 zł na bikestacji. A więc 2149+1500=3649zł. Jakoś nie widzę sensu kupowania tego najdroższego na w sumie gorszym osprzęcie za 5000zł. No chyba, że dla koloru :) Jak coś to pisz.

Kris

Gość Mateusz

Słuchaj ja mam Gianta Talona 29er 2 z 2012. Dokupiłem sobie do niego grupe shimano SLX za 1500 zł na bikestacji. A więc 2149+1500=3649zł. Jakoś nie widzę sensu kupowania tego najdroższego na w sumie gorszym osprzęcie za 5000zł. No chyba, że dla koloru :) Jak coś to pisz.

Kris

Czyli ogólnie rzecz biorąc nie opłaca sie brac tego za 5 tys? A jezeli już bym go bral, to duża jest różnica miedzy kupieniem Talona 2 i dołożeniem osprzętu SLX a Talona 0? Bo szczerze mówiąc wolałbym kupić rower i już na nim jeżdzić, niż bawić sie w wymiane sprzętu itp. Jeszcze jedno pytanie, jak ten twoj sie sprawuje? I jak sie jezdzi na 29?

Powyżej to też ja, nie ma porównania między 29 a 26. 29 jest poprostu super, nie krzywisz sie aż tak. Polecam bikestacja.pl. Sory że tak późno.

Kris

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...