unknow1 Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Czy ktoś może używa na forum nogawek Rogelli Promo takich jak na tej aukcji? http://allegro.pl/rogelli-promo-nogawki-rowerowe-l-xl-rowertour-i3171340037.html Będą dobre na taką pogodę jak teraz i na zimniejsze wiosenne/letnie wieczory? Jak z odprowadzaniem potu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spons92 Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Ja jeżdżę. Nawet dzisiaj jeździłem przy temp 10-16st i są całkiem w porządku. Noga się nie poci, przynajmniej nie na tyle, żeby to przeszkadzało. Przy niższych temperatuach też się da jeździć, nawet przy minusie, ale oczywiście nie jakoś bardzo długo. Z początku jak je kupiłem to zsuwały się z nogi co wkurzało niezmiernie, ale np. dzisiaj przez 4h i 100km nie mialem problemów z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daroufo Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Sugerowany zakres temperatur +5 do +18 stopni C jak wiadomo każdy inaczej reaguje na temperaturę ale czy przy temperaturze 10 stopni jeździ się komfortowo czy jest chłodnawo? Planuję zakup tych nogawek + spodenek ROGELLI BUCCINO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spons92 Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Spokojnie można jeździć w tych nogawkach w temp. 10st. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daroufo Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Dziękuję za odpowiedź. A jakich spodenek używasz przy jeździe w takich temperaturach? Tapnięte z HTC Desire S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Bardzo dobre nogawki, mam je 2 lata... poza jednym dużym ale - oba suwaki całkowicie się rozwaliły, baaa, oderwały od materiału. Musiałem reanimowac rzepem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spons92 Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Nie mam jakichś specjalnych. Zwykłe krótkie letnie + te nogawki wystarczały. Z tym, że do tej pory rzadko jeździłem w niskich temperaturach (poniżej 10st). Nogawki mają ten plus, że zawsze w razie czego je można schować do kieszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.