Potrzebuję roweru do jazdy po mieście, by nie tłoczyć się w autobusach - w tym podróże do/ze szkoły (liceum). Po przejrzeniu ofert m.in. Rometa, Krossa i Unibike'a, za najlepsze dla mnie uznałem Unibike Flash GTS i Unibike Crossfire GTS. Zastanawiam się nad tym, czy warto dodać 300 zł do modelu Crossfire. Z najważniejszych rzeczy - widzę, że ma on lepsze przerzutki i kasetę zamiast wolnobiegu. Kompletnie się na tym nie znam, stąd moje pytanie: jaka jest różnica (w użytkowaniu w praktyce i ewentualnym psuciu się) między tymi modelami?
Jeśli ktoś jest w stanie polecić inny dobry rower w tej cenie i przeznaczony do podobnych rzeczy, to proszę.
Pytanie
Gość Julian
Cześć.
Potrzebuję roweru do jazdy po mieście, by nie tłoczyć się w autobusach - w tym podróże do/ze szkoły (liceum).
Po przejrzeniu ofert m.in. Rometa, Krossa i Unibike'a, za najlepsze dla mnie uznałem Unibike Flash GTS i Unibike Crossfire GTS.
Zastanawiam się nad tym, czy warto dodać 300 zł do modelu Crossfire. Z najważniejszych rzeczy - widzę, że ma on lepsze przerzutki i kasetę zamiast wolnobiegu.
Kompletnie się na tym nie znam, stąd moje pytanie: jaka jest różnica (w użytkowaniu w praktyce i ewentualnym psuciu się) między tymi modelami?
Jeśli ktoś jest w stanie polecić inny dobry rower w tej cenie i przeznaczony do podobnych rzeczy, to proszę.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.