Foxi Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Mam amortyzator RST Gila plus wydaje mi się, że jest to 80mm ale amor ma swoje lata luzy itp. Da się zmierzyć REALNY skok amora? Chodzi mi o to, że amor może się mocno uginać gdy wsiadam na rower (ważę 65kg). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Zip na goleń i w trasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba4 Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Chcesz zmierzyć skok maksymalny czy ile udaje się go ugiąć bo nie bardzo kumam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxi Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Mile udaje się ugiąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
det0maso Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Tak jak pisał Fenthin,zip albo recepturka zawiązana na goleń i w drogę.Będziesz widział ile max się chowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.