swistak40 Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Witam! Moglibyście rzucić okiem na te rękawiczki: http://www.aukcjoner.pl/gallery/012698917-4.html#I4 ? Chodzi mi o kwestię ich oryginalności. Na stronie Specialized ich niestety nie znalazłem. Na allegro kosztują 80zł, pytałem się sprzedającego i powiedziałem, że są sprowadzane ze Stanów i wszystko, włącznie z jakością wykonania, wskazuje na oryginał, ale "w dzisiejszych czasach niczego nie można być pewnym". W sumie miałbym ochotę je sobie kupić, ale podrób nie trawię i tak się teraz zastanawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golden Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Jak dla mnie znaczek i zapięcie wskazują na oryginalność http://ourhealthbar.com/index.php?route=product/product&product_id=105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilier Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 jak dla mnie nie do rozróżnienia podróbka z Honk-Konku, tez się nad nimi zastanawiałem na allegro są za 75 i 49zł. 10 dolców za rekąwiczki speca to trochę mało, hah patrząc na inne rzeczy sprzedawane przez sklep powyżej nie mam wątpliwości, że to fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Ktoś może doradzi gdzie takie kupić tyle ze sprawdzone oryginalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Dokładnie takie trudno będzie Ci kupić, pewnie tak jak mi znaleźć w necie :-) Ja kupiłem te rękawiczki i są całkiem nieźle wykonane, jestem zadowolony z nich. Podobne do BG Ridge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.