Ecia Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Zgadza się - Opcje profilu w profilu użytkownika nie rozwijają się w listę. Pozdrówko potwierdzające
ramzi Napisano 28 Listopada 2006 Napisano 28 Listopada 2006 Przydałoby się też żeby w ja zjadę na sam dół postów było napisane w jakim temacie jestem, a nie tylko na górze
iras Napisano 28 Listopada 2006 Napisano 28 Listopada 2006 Czy w podglądzie posta tekst nie powinien być wyrównany do lewej strony? Bo jest wyśrodkowany i niewygodnie się go czyta. Wygląda to na błąd, a może tak powinno być , w każdym razie wcześniej było lepiej z tym podglądem.
Adamicki Napisano 29 Listopada 2006 Napisano 29 Listopada 2006 Zgadza się - Opcje profilu w profilu użytkownika nie rozwijają się w listę. Pozdrówko potwierdzające A docelowo będą się rozwijać? Pozdrówko normowe
Pati Napisano 4 Grudnia 2006 Napisano 4 Grudnia 2006 Drugi tydzień, a opcje profilu nadal nie działają...
ulvgar Napisano 4 Grudnia 2006 Napisano 4 Grudnia 2006 Czy wy tez tak macie, ze wczesnymi godzinami porannymi - mam tu na mysli 4.30-5.00 - forum wyswietla tylko strone tytulowa? Gdy proboje otworzyc nowe tematy one sie strasznie dlugo laduja i w koncu sobie odpuszczam. Czy moze to zalezec od przegladarki, lacza, lub moze czegos innego? W tym tygodniu postaram sie przeprowadzic test, o wynikach bede pisal w tym temacie. Uzywam FF 2.0 ale na 1.5 tez mialem ten blad. Trzeba cos z tym zrobic, bo chcialbym przed praca naladowac sie pozytywna energia!
ulvgar Napisano 6 Grudnia 2006 Napisano 6 Grudnia 2006 Poki co forum rano dziala bardzo poprawnie Nie wiem co sie dzialo ze czasem (gdy idac na 1wsza zmiane) otwierajac forum bardzo ono zamulalo
amoniak Napisano 7 Grudnia 2006 Napisano 7 Grudnia 2006 Opcje profilu nadal nie działają a przydały by się do tego miałem problem z posklejaniem tematów :035: Troszkę musiałem się nakombinować :034: by je skleić
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.