Skocz do zawartości

[ Błędy ] Na forum

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przydałoby się też żeby w ja zjadę na sam dół postów było napisane w jakim temacie jestem, a nie tylko na górze

Napisano

Czy w podglądzie posta tekst nie powinien być wyrównany do lewej strony? Bo jest wyśrodkowany i niewygodnie się go czyta. Wygląda to na błąd, a może tak powinno być :( , w każdym razie wcześniej było lepiej z tym podglądem.

Napisano

Zgadza się - Opcje profilu w profilu użytkownika nie rozwijają się w listę.

Pozdrówko potwierdzające B)

A docelowo będą się rozwijać?

Pozdrówko normowe :)

Napisano

Czy wy tez tak macie, ze wczesnymi godzinami porannymi - mam tu na mysli 4.30-5.00 - forum wyswietla tylko strone tytulowa? Gdy proboje otworzyc nowe tematy one sie strasznie dlugo laduja i w koncu sobie odpuszczam. Czy moze to zalezec od przegladarki, lacza, lub moze czegos innego? W tym tygodniu postaram sie przeprowadzic test, o wynikach bede pisal w tym temacie. Uzywam FF 2.0 ale na 1.5 tez mialem ten blad. Trzeba cos z tym zrobic, bo chcialbym przed praca naladowac sie pozytywna energia!

Napisano

Poki co forum rano dziala bardzo poprawnie :) Nie wiem co sie dzialo ze czasem (gdy idac na 1wsza zmiane) otwierajac forum bardzo ono zamulalo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...