Ecia Napisano 27 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Zgadza się - Opcje profilu w profilu użytkownika nie rozwijają się w listę. Pozdrówko potwierdzające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzi Napisano 28 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Przydałoby się też żeby w ja zjadę na sam dół postów było napisane w jakim temacie jestem, a nie tylko na górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 28 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Czy w podglądzie posta tekst nie powinien być wyrównany do lewej strony? Bo jest wyśrodkowany i niewygodnie się go czyta. Wygląda to na błąd, a może tak powinno być , w każdym razie wcześniej było lepiej z tym podglądem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 29 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Zgadza się - Opcje profilu w profilu użytkownika nie rozwijają się w listę. Pozdrówko potwierdzające A docelowo będą się rozwijać? Pozdrówko normowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Drugi tydzień, a opcje profilu nadal nie działają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Czy wy tez tak macie, ze wczesnymi godzinami porannymi - mam tu na mysli 4.30-5.00 - forum wyswietla tylko strone tytulowa? Gdy proboje otworzyc nowe tematy one sie strasznie dlugo laduja i w koncu sobie odpuszczam. Czy moze to zalezec od przegladarki, lacza, lub moze czegos innego? W tym tygodniu postaram sie przeprowadzic test, o wynikach bede pisal w tym temacie. Uzywam FF 2.0 ale na 1.5 tez mialem ten blad. Trzeba cos z tym zrobic, bo chcialbym przed praca naladowac sie pozytywna energia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Poki co forum rano dziala bardzo poprawnie Nie wiem co sie dzialo ze czasem (gdy idac na 1wsza zmiane) otwierajac forum bardzo ono zamulalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Opcje profilu nadal nie działają a przydały by się do tego miałem problem z posklejaniem tematów :035: Troszkę musiałem się nakombinować :034: by je skleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.