Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Troche tego się narobiło : 1 Scalanie tematów nie działa 2 linki http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?s=&s...ndpost&p=194027 3 "Próbujesz zapostować wiadomość zawierającą większą liczbę emotikon niż jest to dozwolone. Zmniejsz liczbe emotikon i wyślij ponownie wiadomość " :twisted: Co to ma być wogóle ? Jak strzelam długie wypracowanie to i emotek jest więcej 4 Zmiana rozdzielczości zdjęć w pełnej edycji postów też nie działa 5 Cytowanie selektywne w FireFox nie działa - da się to zrobić ? 6 Brak opcji Temat wygaśnie za X dni Prosiłbym o zwalczenie tych dolegliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ad. 1. Mnie działa jakoś tak wybiórczo ... Wczoraj np. udało mi się scalić 2 tematy, a 2 kolejnych już nie... Dodam, że w obu przypadkach tematy doczepiane znajdowały się w dziale Testy->Rowery, a tematy, do których doczepiałam, w dziale Rowerowe...->Rowery/Ramy (więc to faktycznie funkcjonuje jak loteria)... 7. Nie działa opcja przenoszenia postów z tematu do tematu. Czasem da się ją obejść dookoła (zakładając dla wydzielanych postów nowy temat i ten następnie podłączając do docelowego) - ale, jak już wspomniałam wyżej, łączenie tematów również nie zawsze działa ... Pozdrówko na przyczepkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 1 Maja 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 1. nie mam pojecia, czemu i jak to naprawić. Po maturkach się tym trzeba będzie zająć. 2. Kiedy się coś linkuje, trzeba zawsze podać http:// 3. Maksymalna liczba emotek na jeden post, to 10 - niektorzy przesadzają z ich używaniem 4. rozwiń punkt - nie korzystalem z tego 5. nie 6. jak brak? przecież pisząc nowy temat masz opcje "od do" - muszisz wpisać datę. 7. jak w 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 1 Maja 2006 Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Ad. 2. Wpisanie http:// również nie zawsze pomaga. Problem dotyczy przede wszystkim, jak już ktoś zauważył w cytowanym przez Lookasa temacie, forum dla gości... Pozdrówko uzupełniające . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 1 Maja 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 sprobujcie dodac link poprzez modul edycji tekstu (tam gdzie jest pogrubianie, kursywa itp - mozna tam tez dodac link). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Maja 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Co do pkt4, Kiedy damy pełną edycje postu zawierającego obrazek i klikniemy na niego wtedy zaznacza się ( tak jak w wordzie ) jednak po złapaniu np za 1 z kwadracików i zmniejszeniu fotki - obrazek się nie zmniejsza, pozostaje zawsze taki sam. Co do linkowania przez moduł - próbowałem i raz działa, a raz nie. TEST LINK - tu się udało jednak w tym temacie http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?s=&s...ndpost&p=194205 juz nie było tak rozowo dalem obrazek abys obaczyl o czym mowie odnosnie pkt 4 Nie dałoby rady zwiększyć ilości emotek załóżmy do 15 ? Przy dłuższych wypowiedziach przydają sie. Kolejna sprawa właśnie dodawałem fotki z 1/4 mili i po podglądzie postu wyskoczyło mi to : "WYSTĄPIŁ NASTAĘPUJĄCY(E) BŁĄD/BŁĘDY Przepraszamy, ale umieściłeś większą niż można ilość grafik " - wszystko ok ale przy trzeciej force... ? załadował tylko 1 a do 2 podał linki Jeżeli ta "Galeria" jest powodem dla którego nie można dodać zdjęc w postach to ja jestem przeciwny :] i to mocno :] Zobacz tu forum Kony jest postawione na tym samym skrypcie i maja tam normalna galerie, uwazam ze byloby to wiele lepsze rozwiazanie http://www.konaworld.com/owners%5Farea/ind...&module=gallery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 2 Maja 2006 Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Popieram Lookasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 2 Maja 2006 Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Czemu nie mogę mieć w sygnaturce więcej niż 1 grafiki? A z tego co widze niektóre osoby mają nawet 5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 2 Maja 2006 Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Czemu nie mogę mieć w sygnaturce więcej niż 1 grafiki? A z tego co widze niektóre osoby mają nawet 5... bo to pewnie kwestia max ilosci znakow, a nie grafik. grafiki w moim przypadku sa linkowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 2 Maja 2006 Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Z tego co zauważyłem, raczej to nie to. Ale nieważne...zapomniałem że mam Photoshopa na stanie...i problem już rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Maja 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Nie no proszę o zwiększenie ilości tych emotek w poscie. Chcialem dodac koljne informacje do testu butow i nie moge... niby jest blokada na 10 ale nawet jak zmniejszylem ilosc do 8 dalej nie moge dac postu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 22 Maja 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 dobra już dobra.. zaraz będzie więcej Z tego co zauważyłem, raczej to nie to. Ale nieważne...zapomniałem że mam Photoshopa na stanie...i problem już rozwiązany Spokojnie, walczymy z tym, przynajmniej ja, jak widze kogos, kto ma wiecej grafiki, to mu zwracam uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Nie musi być więcej Przynajmniej jeśli chodzi o popularne ostatnimi czasy userbary Jak ktoś dobrze pokombinuje [czytaj > zna sie na PS lub PSP i wie co to Imageshack ] to w jednej grafice będzie miał ok. 30 UB i żadnego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Maja 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 dobra już dobra.. zaraz będzie więcej Dzieki W nagrode składam w ofierze te dame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diensdale Napisano 24 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Zauwazylem taki oto problem. Pisze sobie posta i niekiedy zdarza sie tak, ze nie widze go potem napisanego. Mysle sobie cos nie poszlo i zabieram sie do ponownego pisania, ale tak patrze w ostatnio napisane posty i ten moj uprzednio napisany tam jest, ale jak sie ponownie udam do topicu to posta jednak tam nie ma :(Zjawisko ma charakter losowy i nie zawsze sie objawia. Zastanawiajace jest czy inni te posty widza, a tylko ja ich nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 24 Lipca 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 ustawienia twojej przegladarki. Ja w tej chwili tak mam, kiedy dalem ci ostrzezenie. Niby sie dalej wyswietla 0%, ale w okienku masz je dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ja mam pewien problem z logowanim. Taki maksymalnie dziwny. Otóz w opcjach logowania mam zaznaczone aby logowało mnie automatycznie. Gdy wejdę na stronę to napisane jest, że nie jestem zalogowany. Gdy chcę się zalogować, to po podaniu loginu, hasła i potwierdzeniu wyrzuca mi "nie można wyświetlić strony" natomias, gdy kliknę "pomoc" to wtedy pojawia się informacja, że jestem zalogowany i wtedy już mogę przeglądać forum i pisać normalnie. Skąd taki kwiatek ? Przepraszam, jeśli jest już wątek na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Chciałem zwrócić na , prawdę mowiąc, małoistotną sprawę, mianowicie w Profilu, w wyswietlaniu daty występuje błąd stylistyczny: Urodziny 22 Listopad 1986 Dla przykładu wkleiłem swoją datę urodzin. Bład stylistyczny polega na tym, że zapis ten powienien wyglądać następująco: Urodziny 22 Listopada 1986 Uzasadnienie jest takie, że listopad (jak i każdy inny miesiąc) jest tylko jeden, a nie ileś tam. Pozdrówko... polonistyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 27 Października 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 27 Października 2006 stylistyczny może i by był, gdyby tą datę nie traktowało się jako zwykłe dane, które czytasz po przecinku. Zauważ, że na setkach stron www jest tak samo. Pozdrówko prostujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 31 Października 2006 Udostępnij Napisano 31 Października 2006 dzisiaj znowy był rano błąd jakis żadnego posta nie dało sie przeczytać !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 25 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Mi nie działa te okienko w którym można przeskakiwać na wybraną stronę w postach. Mam nadzieje że dobrze się wyraziłem i wiadomo o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Mnie też ono nie działa. Dla jasności : chodzi o ten prostokącik na dole z lewej strony pod listą tematów w danym dziale (również w opcji: Twoje tematy), gdzie widnieje liczba stron w tymże dziale, a na białym polu można wpisać nr strony, do której chce się skoczyć. Otóż: nie można go wpisać. Bardzo to utrudnia przeglądanie forum, kiedy stron z tematami jest więcej niż 3 (tylko tyle okienek wyświetla się automatycznie). Mam nadzieję, że nie zagmatwałam podwójnie Pozdrówko raportujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Nie wiem czy coś robicie czy co ale mi się sypie forum. Krzaczy się i trzeba odświeżać. firefox v 1.8.0.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 ja sadze że w poniedziałek ktoś tym bałaganem sie zajmie poprosze konstruktorów o wyszukiwarke na dole strony i podgląd postów usera w menu rozwijanym w profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 27 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Opcje profilu się nie wyśwetlają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.