Matin Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam potrzebuje piaste na przod poniewaz moja juz sie sypie. Chodzi o piaste na przod do 150zł. Myslalem nad tymi: DT Cerit DT HUGI Co sadzicie? a moze jakies inne? pozdrower z gory thx za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ro35 Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 tę pierwszą mam na kole, jeszcze ciepła, (raczej onyx niż cerit, znaczy z wyglądu jak ta hugi) testy w przyszłym tygodniu... a teraz wybywam na weekend :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacke Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Z obydwu bedziesz zadowolony z pewnoscia Ja bym wybral hugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oswaldini Napisano 3 Maja 2006 Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 to prawda zadowoloby bedziesz z obydwu z tym ze jelsi walczysz o kazdy gram to DT Cerit wazy 220g a ten DT HUGI to realnie ONYX serbrny i wazy ok. 196-198g. Osobiscie wybralbym to drugie bo lubie niska wage i wytrzyałość (pozatym sam kupilem DT ONYX disc czarna ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.