blasterpl Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Czy ten amor ma regulacje skoku,jeśli tak to jaka (zewnętrzna poprzez pokrętło jak u-turn czy wewnętrzną za pomocą podkładek) i czy ma blokadę skoku. http://www.ebay.co.uk/itm/161005420953?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 zmienny skok tylko wewnętrznie . co do blokady to powinien mieć ale ciężko stwierdzić jaki to dokładnie model więc głowy nie dam jeżeli chcesz to mam nixona 145 skoku na zwykła os . stan dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blasterpl Napisano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 2i regulaminu A czy w ogóle jakiś model szermana ma reg skoku zewnętrzna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Jest, znajomy ma takiego, 150-170 mm, regulacja pokrętłem na goleni, sprężynowy, na oś 20mm, chcesz się więcej dowiedzieć pisz do użytkownika detem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blasterpl Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Dzieki za odpowiedzi,poszperałem trochę w necie i odpuszczam ten amor,opinie są raczej negatywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.