Kołek Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam Tak ja w temacie szukam obręczy do AXC/Enduro. Grzebałem w tematach ale nie znalazłem nic interesującego. Dokładnie chodzi mi obręcz w miare wytrzymała ale też nie za drogą - koło 26cali, opona 2.65, pod tarczę, cena do 90zł. Rozmyślam między innymi nad Alexrims FD 26 lub DP 20 albo SunRims Rhyno Lite XL, a może Vuelta Excalibur Rodi DH? Co Wy doradzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Ja bym brał DP20.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Vuelta - 60zl ciezka to prawda ale odplaci Ci sie sztywnoscia i niezniszczalnoscia ) polecam ja goraco, tylko zaplec ja na dobrych szprychach bedzie wspaniale :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzer Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 vuelta chyba zbyt pancerna... Ja bym dolozyl pare zetow i singletracka wzial. No chyba ze nie dasz rady nic wyskrobac to bierz lite xl(podobna wytrzymalosc z tym ze tez pod v-ki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kołek Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Ogólnie budzet mam nie za duzy. Chce zlozyc cale kolo przednie pod QR20 do 300zł z tym, że piastę na 100% biorę Reborn Bloodline Pro QR 20mm z przejściówką na 9mm (150zł) bo na razie jeszcze mam starego amora, a szprychy no to pewnie Mach albo DT Champion. Znalazłem taki zestaw KOŁO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzer Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Znalazłem taki zestaw KOŁO Widze ze na wadze ci nie zalezy wiec zestaw powinien byc ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kołek Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Mój rower to i tak już jest kloc dzięki oponom i dętkom (Vee Rubber DH 2.65 kloce niesamowite ale za to grube) bo reszta nie jest taka ciężka. Zastanawiam się też czy lepiej nie dopłacić 40zł i wziąć to samo tylko, że na DP20. Byłby komplet firmowy bo na tyle mam Supre MT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.