Skocz do zawartości

[obręcz] Coś na przód do AXC/Enduro

Kołek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Tak ja w temacie szukam obręczy do AXC/Enduro. Grzebałem w tematach ale nie znalazłem nic interesującego. Dokładnie chodzi mi obręcz w miare wytrzymała ale też nie za drogą - koło 26cali, opona 2.65, pod tarczę, cena do 90zł. Rozmyślam między innymi nad Alexrims FD 26 lub DP 20 albo SunRims Rhyno Lite XL, a może Vuelta Excalibur Rodi DH? Co Wy doradzicie?

Ogólnie budzet mam nie za duzy. Chce zlozyc cale kolo przednie pod QR20 do 300zł z tym, że piastę na 100% biorę Reborn Bloodline Pro QR 20mm z przejściówką na 9mm (150zł) bo na razie jeszcze mam starego amora, a szprychy no to pewnie Mach albo DT Champion. Znalazłem taki zestaw KOŁO

Mój rower to i tak już jest kloc dzięki oponom i dętkom (Vee Rubber DH 2.65 kloce niesamowite ale za to grube) bo reszta nie jest taka ciężka. Zastanawiam się też czy lepiej nie dopłacić 40zł i wziąć to samo tylko, że na DP20. Byłby komplet firmowy bo na tyle mam Supre MT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...