Shanex Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Ja pośmigam MTB - Kuźnia Raciborska, Rydułtowy, Racibórz . PW jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozzobike Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Ja pośmigam MTB - Kuźnia Raciborska, Rydułtowy, Racibórz . PW jak coś A nocne jazdy ?? - koło 19-20 wyjazd na 1,5-2 h ?? Ktoś by się pisał ??? Jazda raczej dla utrzymania kondycji ,nic ambitnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shanex Napisano 20 Października 2013 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Ja odpadam, latarki nie mam . Kasy również, kupno SPD przewietrzyło portfel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozzobike Napisano 2 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ja odpadam, latarki nie mam . Kasy również, kupno SPD przewietrzyło portfel. niedziela 03/11 rano, kolo 8:00. na 2 h. ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rengar Napisano 5 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 niedziela 03/11 rano, kolo 8:00. na 2 h. ktoś chętny? A gdzie planujesz jeździć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozzobike Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 A gdzie planujesz jeździć? 11/11/2013 Start 7:30 Kierunek : Rybnik - rezerwat Łężczok - Rybnik tempo raczej lajcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 jako, że święta zapowiadają się bezśniegowo i dość ciepło, ktoś reflektuje na jakieś małe wypady, poczynając do jutra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 no jutro (sobota )się ktoś pisze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmarzenie Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 ooo, moje okolice ktoś tu zagląda w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalvip Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 ooo, moje okolice ktoś tu zagląda w ogóle? Od czasu do czasu, ktos zagląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmarzenie Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Liczyłam na jakieś konkretne pomysły, propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozzobike Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Od czasu do czasu, ktos zagląda... no to liczymy na pomysł , gdzie , jak długo , jaka nawierzchnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Zagląda, zagląda, ale jakoś nic z tego nie wynika :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmarzenie Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 W marcu jeszcze mnie tu nie było, pewnie dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 no to już sobota i niedziela gdzie się spotykamy i o której ? o ile będzie pogoda, dziś ledwo się wyrobiłem przed deszczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmarzenie Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 właśnie zapomniałam dodać, że aktualnie jestem poza Rybnikiem.. wkrótce wracam, to się odezwę możemy wystartować z Nowin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 lol co dostartu z Nowin to spox, mam dość blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmarzenie Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Jeszcze się okaże, że jesteśmy sąsiadami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marf Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Cześć, chętnie bym też coś pojeździł w niedzielę, najlepiej jakaś dłuższa trasa po szosie(bo mtb jak na razie jest w częściach), luźne tempo śr. około 28-29km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 bikerki są jak jednorożce, raczej bym skojarzył marf sorry, ale ja z kolei nie mam szosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalvip Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Też bym coś pojeździł ale niestety rower w serwisie... :/ Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu już się uda dołączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muminek1985 Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Witam może łatwiej będzie się umawiać i organizować wycieczki z okolic Rybnika tutaj https://www.facebook.com/groups/673633586007672 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 facebook to zuo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 ech czemu się nie da edytować postów? no nie ważne jutro jedziem do żor, kto chce też , 10:45 na parkingu między "rudą" a Carrefurem, koło ronda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmarzenie Napisano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 ja też tam będę, jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.