Skocz do zawartości

[Rybnik, Racibórz i okolice] kto chętny?

ksawcio97

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ktoś ma jakieś plany na kręcenie? w weekendy moge wczesnym rankiem, zaś w tygodniu to wieczorami po 20 bo wtedy junior zasypia a nie chce żony zostawiać samej z młodym. rower mam crossowy, a tempo sie dostosuje aaaaaa i mieszkam w lyskach wiec wiadomom trace na dojazd::)

Napisano

W ten weekend ciasno trochę, raczej góry się szykują. Wczoraj byłem trochę po centrum pojeździć po 20 całkiem przyjemnie, mogę to powtorzyc! A w dzień to na Racibórz można skoczyć więc Lyski prawie po drodze ale to tak na przyszły weekend

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Może, jest ktoś chętny na wspólne wieczorne kręcenie codziennie ok 21.  Trasa do wspólnego ustalenia. śmigam na rowerze crossowym. Tempo turystyczne ale do dostosowania.

Napisano

Witam, kotos chetny na wypad jutro rano trasa Rydułtowy-Kużnia Raciborska- Rudy- Rydułtowy ? wyjazd kolo 10 rano. Trasa okolo 60 km :)

Napisano

w tygodniu nie bardzo, weekend jak najbardziej

• 3 tygodnie później...
Napisano

@ raven -z Rybnika czy okolic? Kręcę trochę w week z kolegą po okolicy Rybnika. Trasy różne 30-60 km. Tempo ...umiarkowane :) w każdym razie jeździmy średnio...główne cele....wycieczka z piwną / ymi przerwami ;).

Napisano

z rybnika,

"okolice" można różnie interpretować  :) patrząc na prognozy chyba padać w weekend nie będzie, więc można coś podziałać

Napisano

...zapomniałem o forum na week
włącz sobie śledzenie wątku :P

jutro kręcim ? 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...