Skocz do zawartości

[Rybnik, Racibórz i okolice] kto chętny?

ksawcio97

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie!

Sezon rowerowy się zaczął a rowerzystów jak nie ma tak nie ma. Co to się z wami dzieje?

Kto by był chętny na jakąś trasę na rozgrzewkę i rozpoczęcie sezonu?

:)

Napisano

Witam,

może sporo osób rozpoczęło sezon dopiero dzisiaj, jak ja:) takiej pogody potrzebowałam, żeby się zmotywować.

Pozwolisz, że podepnę się pod Twój temat, bo dotyczy podobnej lokalizacji. Szukam osób z Rybnika (właściwie najlepiej okolice: Kamień, Leszczyny, Książenice etc) na amatorskie wypady rowerowe po okolicy, a z czasem może trochę dalej.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Cześć, ja również kręcę w okolicy, ostatnio głownie po szosach, ale na rowerze mtb, tępo miarę spokojne - średnia +/-25 km/h przy dystansach rzędu 50 km

Napisano

Ja również jeżdzę po okolicy, ale teraz tylko głównie w weekendy (studiuje). Możemy się kiedyś umówić i przejechać jakąś trasę.

Napisano

Witam, ja parę dni temu zacząłem sezon ale na 2 koła wracam po dobrych kilku latach przerwy, więc na razie trzeba odzyskać minimum formy ;) Na razie 2-3 razy w tygodniu po 15-17 km robię, ale za parę tygodni chętnie mógłbym się gdzieś wybrać, piszcie w tym temacie jakbyście mieli konkretny termin, godzinę i trasę (albo na privie)

Napisano

Witam.

Jeżeli ktoś byłby chętny na jakaś wyprawę 100+km można dać znać. Rower crossowy - średnia +- 25k/h.

Wyprawy 100+km bardziej w weekend, a ~50km można w tygodniu.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam! W Rybniku mieszkam od niedawna i dopiero poznaję tereny. Jestem chętny na wspólne wypady rowerowe. Preferuję głównie teren. Długość trasy, czas itd. - wszystko mi pasuje :) Jeżeli są chętni to zapraszam! :)

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Jak będzie pogoda na kąpanie, mogę pokazać "autorską" trasę Rudy -> zalew w Korzonku koło Kotlarni (bez ratownika i dziwnych boi, czysta woda), 25km, 99% trasy lasem, czas przejazdu ok. 57 minut.

Napisano

Dla mnie bomba. Ja się piszę :)

Hmm. Z tego co widzę, ładna pogoda do środy włącznie, ale czas będę miał chyba tylko w poniedziałek do 16, ewentualnie w środę, ale nie wiem jeszcze. Może tak być? ;)

Napisano

Ja osobiście na szosie nie jeżdżę, ale myślę że jak założysz szosowe opony to dasz radę. Na MTB byłby mały problem, ale tam już każdy jeździ na rundzie swoim tempem i z odpowiednimi oponami dałbyś radę. Sklep Bikesz na dole Ofiar Terroru :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

siema

jestem z Rybca, chętnie z kimś pomykam. Czas ma głównie w weekendy i święta. Jeżdżę na MTB, 2-3 godzinki, może być i dłużej, choć po tym czasie tracę motywację jeżdżąc sam :P. Bez szaleństw, pełna rekreacja (mam już swoje lata :P). Chętnych proszę o kontakt, pleć piękna mile widziana :).

Napisano

Ja też chętnie z kimś pośmigam na rowerku:) W dobrym towrzystwie lepiej się jedzie:)

jakby co to pisać na gg 10621548

A co do długości trasy to 100 km to czemu nie:D

Napisano

dziś, 15:30 pod kościołem w Chwałowicach, chętnych zapraszam

• 3 tygodnie później...
Napisano

jutro kręcimy z Danielem89 po okolicy albo gdzieś dalej :P, jak macie ochotę, to o 14 na rynku w Rybcu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...