ksawcio97 Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Witajcie! Sezon rowerowy się zaczął a rowerzystów jak nie ma tak nie ma. Co to się z wami dzieje? Kto by był chętny na jakąś trasę na rozgrzewkę i rozpoczęcie sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aliceinch Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Witam, może sporo osób rozpoczęło sezon dopiero dzisiaj, jak ja:) takiej pogody potrzebowałam, żeby się zmotywować. Pozwolisz, że podepnę się pod Twój temat, bo dotyczy podobnej lokalizacji. Szukam osób z Rybnika (właściwie najlepiej okolice: Kamień, Leszczyny, Książenice etc) na amatorskie wypady rowerowe po okolicy, a z czasem może trochę dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marf Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Cześć, ja również kręcę w okolicy, ostatnio głownie po szosach, ale na rowerze mtb, tępo miarę spokojne - średnia +/-25 km/h przy dystansach rzędu 50 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalvip Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ja również jeżdzę po okolicy, ale teraz tylko głównie w weekendy (studiuje). Możemy się kiedyś umówić i przejechać jakąś trasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojbur1986 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Witam, ja parę dni temu zacząłem sezon ale na 2 koła wracam po dobrych kilku latach przerwy, więc na razie trzeba odzyskać minimum formy Na razie 2-3 razy w tygodniu po 15-17 km robię, ale za parę tygodni chętnie mógłbym się gdzieś wybrać, piszcie w tym temacie jakbyście mieli konkretny termin, godzinę i trasę (albo na privie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilliamsRBK Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Witam. Jeżeli ktoś byłby chętny na jakaś wyprawę 100+km można dać znać. Rower crossowy - średnia +- 25k/h. Wyprawy 100+km bardziej w weekend, a ~50km można w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dutch Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Witam! W Rybniku mieszkam od niedawna i dopiero poznaję tereny. Jestem chętny na wspólne wypady rowerowe. Preferuję głównie teren. Długość trasy, czas itd. - wszystko mi pasuje Jeżeli są chętni to zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 My bd robić Pławniowice, Kuźnie Raciborską i Rybnik 8 czerwca, więc możemy się podpiąć lub wy pod nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksawcio97 Napisano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Jeśli był by ktoś chętny do jazdy pisać na PW albo GG 38375779 . Ja jeżdżę głównie w terenie, ale po drodze też może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linuksiarz Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Jak będzie pogoda na kąpanie, mogę pokazać "autorską" trasę Rudy -> zalew w Korzonku koło Kotlarni (bez ratownika i dziwnych boi, czysta woda), 25km, 99% trasy lasem, czas przejazdu ok. 57 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corsarz Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 zalew w Korzonku koło Kotlarni Możesz pokazać na jakieś mapce, gdzie dokładnie jest ten zalew ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linuksiarz Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Możesz pokazać na jakieś mapce, gdzie dokładnie jest ten zalew ? http://goo.gl/maps/HkJDm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dutch Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Dla mnie bomba. Ja się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linuksiarz Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Dla mnie bomba. Ja się piszę Hmm. Z tego co widzę, ładna pogoda do środy włącznie, ale czas będę miał chyba tylko w poniedziałek do 16, ewentualnie w środę, ale nie wiem jeszcze. Może tak być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japuk1 Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Zapraszam na treningi szosa we wtorki, mtb w czwartki o 18, wyjazdy spod sklepu rowerowego w Rydułtowach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makog Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Ale spod ktorego, bo w rydach sa az 3 sklepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilliamsRBK Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Jakie tempo macie na szosie? Jakie trasy na MTB? Mam crossowy rower i nie wiem gdzie by my było lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japuk1 Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Ja osobiście na szosie nie jeżdżę, ale myślę że jak założysz szosowe opony to dasz radę. Na MTB byłby mały problem, ale tam już każdy jeździ na rundzie swoim tempem i z odpowiednimi oponami dałbyś radę. Sklep Bikesz na dole Ofiar Terroru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 siema jestem z Rybca, chętnie z kimś pomykam. Czas ma głównie w weekendy i święta. Jeżdżę na MTB, 2-3 godzinki, może być i dłużej, choć po tym czasie tracę motywację jeżdżąc sam . Bez szaleństw, pełna rekreacja (mam już swoje lata ). Chętnych proszę o kontakt, pleć piękna mile widziana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel89 Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Ja też chętnie z kimś pośmigam na rowerku:) W dobrym towrzystwie lepiej się jedzie:) jakby co to pisać na gg 10621548 A co do długości trasy to 100 km to czemu nie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LRS Napisano 26 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Kręci ktoś w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 dziś, 15:30 pod kościołem w Chwałowicach, chętnych zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makog Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Dzis razem z kolega @@ksawcio97, udalo nam sie wspolnie pokrecic po oklicy, lacznie jakies niecale 40 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 jutro kręcimy z Danielem89 po okolicy albo gdzieś dalej , jak macie ochotę, to o 14 na rynku w Rybcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilliamsRBK Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 raven, jakaś konkretną trasę już macie? +- ile km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.