Gość gacek Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Hey, moj kumpel nie wie co lepiej , sprobuje to jakas normalnie opisac niedawno zlozyl kolo i ma zalozona kasete 7 na piascie przystosowana pod kasety 8 i teraz ma zamiar wymienic sobie przerzutke tylna na shimano deore xt i nie wie czy ja kupic pod kasete 7 czy 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maćq Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Jak ma piastę 8/9 to niech lepiej kupi 8-kę i przy okazji zmieni kasetkę na 8 także... tz takie jest moje zdanie.. A tak przy okazji to jak on ja włożył? dodał jakąś tuleję dystansową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gacek Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 A tak przy okazji to jak on ja włożył? dodał jakąś tuleję dystansową? hmmm ... sam tego nie widzialem jeszcze , pisze mi ze jakies podkladki mu koles zalozyl w sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 28 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale nie ma takiego podziału, że jest XT na 7,8 itp. Jak kupi XT to na każdej kasecie będzie chodzić tylko manetka musi być kompatybilna z kasetą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gacek Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale nie ma takiego podziału, że jest XT na 7,8 itp. Jak kupi XT to na każdej kasecie będzie chodzić tylko manetka musi być kompatybilna z kasetą. ehhhh ... tez mi sie tak wydawalo dopuki mi nie zaczal kumpel pisac czy na 7 czy 8 i juz sam nie widzialem , wiec zalozylem temat , temat zamkniety sorry ze sam nie sprawdzilem i zalozylem glupi temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.