lenoxs Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam. Mam do was pare pytań dotyczących tego co jest na zdjęciu poniżej. Wiem tylko że na to sie zakłada kasetę. Możecie podać jakiś link z kasetą która jest przeznaczona do takiego czegoś. I w ogóle czy to jest lepsze rozwiązanie niż standardowe zakręcanie kasety na gwint?? I czy takie coś jest przeznaczone np. do dualu czy do jakieś kolarstwa. Proszę o każdą info dotyczącą ttych mocowań. z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ta kaseta zakręcana posiada nazwę wolnobieg, a to co na zdjęciu to typowa piasta pod kasetę. Zdjęć kaset w necie jest do zaje... więc nie powinieneś mieć problemu znaleźć takiego co pokaże jak jest ona wykonana. Wolnobiżki zakładane są do tanich rowerów... A tak w ogóle co ty masz za rower? Dlaczego zadajesz takie pytanie? ps. nie chciało mi się już rozwodzić na ten temat, powiedz o co ci chodzi to łatwiej będzie na niego odpowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregor Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 wolnobieg do dualu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 zadaje pytania w celu informacyjnym bo składam powoli rowerek do dualu a nie chce kupić części które się do tego nie nadają. PROSTE aha idzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Wiesz bracie .. ja tam w dualu nie jeżdże, ale bądź co bądź na pewno musisz kupić zwykłą piaste na zwykłą kasetę Czyli generalnie takie cuś jakie pokazałeś na zdjęciu A tak w ogóle ... warto abyś poczytał trochę teorii - jakieś strony typu wrower.pl itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.