DEVILEK Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Istebna, to mnóstwo podjazdów po kamieniach, korzeniach, jak i zjazdów po luźnych kamieniach. RK średnio się na to nadają, a zjazdy po łąkach z ukrytymi kamieniami już całkiem wołały o pomstę do nieba.Pominę już całkowicie podjazdy z głazami, gdzie RK się zwyczajnie ślizgały i to na suchym ... Na asfalt i ubite ścieżki opony fajne, leń i wyjazd na ostatni moment spowodował jazdę na RK. Z dzisiejszych spontanicznych zakupów, to stojak pod ramę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Avid Elixir 7 Trail 200/180 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis1906 Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 2x Geax Saguaro White collection Siodło Boplight white Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Sztyca Kellys Expert 30.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Sztyca Zoom 27,2 x 400 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Plecak Evoc FR Trail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Klucz shimano do montażu wkładów suportu press-fit TL-BB12 (w serwisie zaśpiewali 40,- to teraz sam będę wymieniał) Aerozine łożyska press-fit BB24 ceramic Zestaw DT SWISS Star ratchet 36 + smar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felt100 Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Koszulka 4F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Koło tył na piaście syncross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proj3cT Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 - rękawiczki Pearl iZumi- preparat do polerowania Shimano - koszulka Fox Livewire Descent Light Blue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 RST Titan Air 120 mm travel (First spoko ale tylnej części ciała nie urywa ) Obręcz Mavic 319 Piasta Dartmoor Vee-Two Szprychy sapim 36 sztuk Nowe koło zaplecione i zamontowane, i nowy amor już przetestowany. Wszystko działa pięknie. Do pełni projektu "Traction 2014" brakuje tylko hamulców i tarcz ale to kwestia czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saiyan Napisano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 -opona schwalbe ThunderBurt 27.5 - koło z piastą chosen na obreczy DT m 480 - zębatka narrow dartmoor Trail 36T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joseito Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Koszulkę grupy Saxo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalik85 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 pierwsze w zyciu pedały spd shimano m540 na poczatek + buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baikal Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 właśnie dostałem paczkę: Linka hamulca jagwire nierdzewna Linka przerzutki jagwire nierdzewna końcówki linek 20 sztuk:) Chwyty piankowe do trekkingowego klucz do szprych 3 łyżki 2x dętka klicki meridy 3kolorowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 2x dętka 2x zestaw łatek kilka żeli Nutrenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 2x kenda kinetics 2.10pedały wellgo platformowesiodełko scott aspect z czerwonym paskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 z rozsądku: 2 łańcuchy shimano 105 5701 - starcza mi taki na jakieś 4-5 tyś km. Obecny łańcuch jest jeszcze dobry, zatem będę mieć zapas do marca-kwietnia 2015. Tanie. z serca: -pompka co2 - jakaś tania z deca plus zapasowe naboje. Sprawdziłem ten dziubek i pompuje na jednym naboju moje opony 700x23c do 7-8 barów. - taki zestaw vittorii - przeceniony (69 zeta w decathlonie) pojemnik, w którym składzie była zapasowa dętka, 3 łyżki w kolorach Włoch, jakieś coś, do naprawy dętek w trasie, co natychmiast wywaliłem do drugiego zestawu serwisowego na bardzo długie trasy. w tym pojemniku vittoria mieści się wszystko, co potrzebuję na wyjazdy na rower: - zapasowa dętka - łyżki do opon - mini tool lezyne ze skuwaczem - zapasowe piny do łańcucha - plastry i opatrunki - 20 zł w banknocie narodowego banku pl - pompka c02 plus dwa naboje - łatki samoprzylepne - para lateksowych rękawiczek - kto zmieniał dętki w trasie ten wie czemu - nawet jeśli napęd jest "czysty"... Zmieściłaby się mikro pompka zwykła zamiast tego zestawu co2. Nic więcej nie potrzebuję, bo przy większej awarii i tak będę prosić rodzinę lub znajomych o pomoc lub, jeśli blisko, będę wracał "z buta". Pojemnik mieści się w kieszonce koszulki lub w koszyku na bidon. Jest ekstra:) Moim zdaniem taki zestaw pozwala bezpiecznie wyjeżdżać na trasy do 150 km. Do tego bidon lub dwa (wtedy niezbędnik wędruje do kieszonki w koszulce lub bluzie) i jakiś banan czy inny batonik i można spokojnie 3-4 godziny napinać na "górnym C". Czego i Wam życzę adam PS na zdjęciu również opaska icestripe.pl - którą noszę na rowerze (po prawdzie niemal zawsze ją noszę), bo jak kiedyś znajdą moje truchło w rowie, to przynajmniej rodzina się dowie w miarę szybko. Uroki jeżdżenia po szosie i biegania po ciemniaku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 2 x linka do przerzutek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Jakiś czas temu kupiłem noski w decathlonie. Dziś dokupilem paski do tych nosków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Alivio M412 bo mój X9 nie ma dolnego ciągu a mam nową rame . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Kask uvex. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Błotniki Zefal Shield R30 do mojej pseudokolarzówki z Auchana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Z konieczności nowe siodło Selle Royal Seta M1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol12124 Napisano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Olej do łańcucha Rohloff 50ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.