wdooweq Napisano 29 Maja 2014 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 błotniki i spinka do łańcucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luto Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 SH-M088 & PD-M520 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Noski w Decathlonie (zobaczę czy jest jakaś różnica) Osłona ramy neoprenowa Spencer Okulary w Decathlonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xwiewiurx Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 ja kupilem podobny zestaw co kolega luto SH-M088 z tym ze pedaly wybralem PD-M540 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdooweq Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Torba na laptopa: http://www.rowerystylowe.pl/p-3699/torba-rowerowa-new-looxs-varo-messenger-na-laptopa Bagażnik: http://www.rowerystylowe.pl/p-5357/bagaznik-na-sztyce-massload-cl-420q-alu Jeszcze tylko światełko na przód i można jeździć o każdej porze dnia i nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k1nd3rr Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Zamówione 3 dni temu : - Nowy Rower - Pokrowiec na rower (by kurzu nie łapał w pracy) - Zestaw kluczy - Torba pod siodło Topeak Aero (Medium) - Okulary - 2 lampki biała i czerwona - Przenośna Ładowarka do telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darasekpoz Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Nowy rower w piątek zakupiony i do niego sigma bc-509 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Zestaw do szosy i górala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darasekpoz Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Maszynka do czyszczenia łańcuchów z lidla i Acera M360 do roweru krosowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 - zestaw kadencji przewodowej do licznika Sigma - wentylki Rubeny do kół bezdętkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanik Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Stojak serwisowy i użądzonko do czyszczenia łańcucha wszystko z Lidl-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jogi109 Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Oj wiele rzeczy. Przerzutka przód SLX, kierownica Ritchey 720, i siodło, za które zostałem zlinczowany i ukamienowany, WTB Silverado. Wszystko do Peaka Rigid (zapraszam do galerii). ZBIERAM PLUSY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac1ej Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 - Koszyk na bidon Elite Custom Race, - okulary Arctica S-132C, - spinka Connex 10s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rejver Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 - spinka do łańcucha Shimano - benzyna ekstrakcyjna do czyszczenia łańcucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Proponuję tytuł zmienić na " części i akcesoriów rowerowych" a nie samo części. I tak każdy pisze tu o okularach, bidonach, ciuchach itp a nie tylko kasetach, łańcuchach i kierownicach. Ja kupiłem ostatnio dwie pary okularów i trój pak skarpetek na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 - Brunox Deo 200 ml - Olej do łańcucha Shimano - spinke do łańcucha - benzynę ekstrakcyjna do łańcucha - papier ścierny do klocków hamulcowych Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 @@MokryxD, nie dalej jak 2 tygodnie temu opisywałem na forum jak zrobić przewodową kadencje do Sigmy za kilka zeta samemu... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 - klocki RWD RED spiekane do M596 na 2 koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 - linka do torby na kierownicę - końcówki pancerza - klucz do konusów - wózek przerzutki - bidon - oleje do amortyzatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Tarcze Shimano XT oraz stojak do serwisu,jak do tej pory obywałem sie bez tego stojaka?nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Shimano XT M785 z klockami metalicznymi z radiatorem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Sztyce Ritchey WCS 31,6 350 mm Siodełko Fizik Gobi Wing Flex od kolegi z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Trenażer Tacx Booster T2500 z oponą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Powitoł Chwyty boplight race... niebieskie ;( 2x Conti race king 26 2,2" - 35ziko sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmjot Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Pedaly VP - 11M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.