FilipEcki Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Witam Czy jest możliwość obniżenia Foxa Floata 140 RL z 2011 roku na 120mm? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Jeśli obsługujesz narzecze anglojęzyczne tutaj masz niezłego tutoriala na Pinkbajku. Google nie boli POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipEcki Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Dzięki. Z angielskim nie mam problemu. JEdynie nie szukałem nic po angielsku, dlatego na to nie wpadłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 11 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Temat wyczerpany. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.