lenoxs Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witam. Chciałbym kupić jakieś kółko Dualowe na tył. Chciałbym żeby było bardzo mocne. Poniżej podałem 11 ofert które by mnie interesowały. Proszę o poukładanie ich od najlepszego do najgorszego jakościowo -najmocniejsze (waszym zdaniem) nie zwarzając na cenę: - Koło 26 pod hamulce tarczowe piasta maszynówki - nr 1 - !! PANCERNE KOŁO PLANET X GOLIATH/PLANETX BMF !! - nr 2 - SRAM 9.0 + Alex Rims DM 24+ Kenda 2.35+ Szpychy DT - nr 3 - Koło tyl na obręczy dm 24 - nr 4 - Koło nowka 26' deore + opona gratis - nr 5 -Koło Ritchey Girder Pro wawa!!!!!!!!!! - nr 6 - ALEXRIMS DM24, Deore piasta, Continental, KOŁO - nr 7 -super tylnie koło opony +gratisy za super cene - nr 8 - $ KOŁO DO DH, DIRT, DUAL, FREERIDE itp...GRATIS! - nr 9 - ***NIEZNISZCZALNE, DM24 , DT CH. BLACK, + GRATISY - nr 10 -Mocne Koła Duncon MX-8 lepsze od Double Track!!!! - nr 11 wystarczy napisać pokolei numerki które są obok każdej nazwy aukcji. Będę bardzo wdzięczny Niezależy mi żeby piasta była pod tarcze więc nie zwracajcie na to uwagi. Na aukcji z kołami dunkon chciałbym tylko tylnie więc nie patrzcie na przednie. Jeśli jakieś koło było 24'' to prosze napisać i nie brać je pod uwage. I jeszcze jedno proszę powiedzcie mi czy do dualu najlepiej mieć piaste z łożyskami maszynowymi bo słyszałem że są lepsze i bardziej wytrzymałe? Z góry dzięki i naprawde pomóżcie mi dokonać wyboru (po poukładaniu przez was kół możecie również opisać jakieś koła lub ich części np. które się najbardziej nadają do dualu i które są najbardziej wytrzymałe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.