KMtown Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Moim zdaniem model z 2011 ma taki plus ,że jest możliwość ustawienia szybkości powrotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victuss Napisano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 I ma rozbieralny tłumik, wiec jak cos sie zatnie mozna samemu wyczyscic lub wymienic olej. Można też przyspieszyc odbicie wlewajac rzadszy olej. Akurat jak na zlosc nie ma tego modelu na alledrogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Tu jest http://rowertour.com/suntour-raidon-rld-disc-v-brake-2011-100mm-amortyzator-mtb-26-cali.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victuss Napisano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Też go znalazłem wczoraj, ale szukam jeszcze czy nie ma gdzies wersji LOD. Manetki nie potrzebuje i nie lubie miec duzej ilosci gratow na kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Też tak myślałem kiedyś ale taka blokada jest dość użyteczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victuss Napisano 16 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Moze czasem bym jej uzyl, ale i tak porzadek na kierownicy jest dla mnie wazniejszy Chciał bym miec rower bez przerzutek i tylko z przednim hamulcem, ale niestety mieszkam w zbyt gorzystym terenie. Co do tematu - mozna zamknac. Ostatecznie zdecydowalem sie na tego raidona 2011 LOD, a jesli nie znajde to biore spinnera sw7:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.