premek Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Zapadka ktora to czesc kasety ... jestem poczatkujacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Zła nazwa tematu... Zaraz przyjdzie Ecia i poprawi(jak tylko wróci z Masy)\ Zapadka? Częścią kasety??? W takim razie ja też dołączam się do pytania bo wychodzi na to że też jestem początkujący(no chyba ze wiem ocb tylko nie znam nazwy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premek Napisano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 wlasnie ja nie wiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 zapadka to zadna czesc kasety, kaseta to kaseta, a zapadki tycza sie bardziej wolnobiegow. sciagajac kasete z piasty nic nie ujzysz, bedziesz mial beben piasty, natomiast sciagajac wolnobieg, ujzysz wlasnie zapadki i male kuleczki zapadki sa wewnatrz i sluza to zaparcia tylniej zebatki w celu napedzania kola zapadki slychac jesli popedalujesz do tylu, uslyszysz dzwiek takiej jakby zegarowki ten dzwiek wydają wlasnie zapadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dzięki!!! Pocieszyłeś mnie! Znam się jeszcze jako tako na rowerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 mementomori, domyslam sie ze sie znasz pisalem to dla premeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.