drutes Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Tak można używać słuchawek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr321 Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Właśnie sprawdziłem, zależy jak duży masz telefon i po której stronie jest gniazdo słuchawek. Galaxy Ace 2, 119 mm długości i gniazdo po lewej stronie, tylko te pierwsze słuchawki pozwoliły na włożenie telefonu tak aby nie zakrywać dolnych przycisków. Przy gnieździe po prawej stronie będzie zdecydowanie łatwiej. Rzeczywiste zdjęcia jeśli ktoś chce: http://imgur.com/a/tx0V1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prykpryk Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Mam Sony Arc S (wejście z lewej) ale słuchawki z kątowym jackiem wiec chyba będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lepus Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 rozważam też kupno pokrowca na telefon, ale będę musiał poszukać czegość w miarę taniego na alledrogo. Z mojim angielskim nie zamówie raczej na ebay. @ piotr321 te 13.92 zł zapłaciłeś razem z przesyłką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr321 Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Tak, $4.20 czyli wtedy 13,92 razem z przesyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lepus Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 No to się chyba jutro zamówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 A moje jeszcze nie dotarło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Moje też nie :-( Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Rzeczywiście, tutaj nieco więcej informacji: http://www.w3gear.com/roswheel_top_tube_bag.html#overview naprawdę fajnie wygląda i prezentuje się ta torebka. Ciekawi mnie jeszcze czy w przypadku gdy mostek założony jest na kąt ujemny bez podkładek dystansowych to czy wystarczy miejsca na zapięcie na rzep. U mnie jest taka sytuacja. mam zamontowany ten pokrowiec Roswheel , jest ok - rzepy są na tyle długie że wg mnie dasz rade owinąć nawet na tym zgrubieniu rury pionowej. Nie ma znaczenia czy rzepy będą na części ruchomej kierownicy czy nie (mam na myśli przedni rzep) , u mnie są na ruchomej części i jest ok. Folia dobrze przenosi ruchy palca na wyświetlacz , no i sama pojemność torby jest naprawdę spora, można tam nieźle upchać towaru Kupowałem na allegro , koszt 2x większy niż z ebay , ale potrzebowałem 'na już' edit: jeszcze zauważyłem że na tych 'ebayowych' są dwa mocowania (obejrzałem jeden tu przedstawiony i mi się rzuciło w oczy) - przednie na rurę pionową i tylne na poziomą , ten Roswheel ma 3 punkty mocowania , z przodu ma jeszcze podpięcie pod poziomą co znacząco usztywnia zamocowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loco79 Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 A ja się zastanawiam jak radzicie sobie z zasilaniem telefonu. Przy wlaczonym gps ciagnie to przeciez prad jak oszalale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lepus Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 mi aż tak mocno nie ciągnie baterii. W moim Sony najwięcej zużywa wyświetlacz. Jak go nie mam cały czas włączonego to ostatnią 4h trasę bez problemów działał endomondo i jeszcze zostało ponad 50% baterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams99 Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 W moim są 2 mocowania i spisuje się ok. 2,5 godzinna wycieczka z włączonym GPS zżarła około 10-12 % baterii. Jak ktoś odczuwa braki mocy może sobie do tej głównej kieszeni pod telefonem włożyć powerbank i podłączyć do telefonu. Koszt około 50zł - http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-5000mAh-External-Battery-Charger-Power-Bank-2-Dual-USB-2A-for-iPad-iPhone-Free/546645692.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loco79 Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 W takim razie chyba też się skusze na jakiś futerał na telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 A ja się zastanawiam jak radzicie sobie z zasilaniem telefonu. Przy wlaczonym gps ciagnie to przeciez prad jak oszalaleJa mam dodatkową baterie która służy do doładowania różnych urządzeń. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malina10212 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Co powiecie na to? Cena trochę ugina nogi http://www.komputronik.pl/product/174265/Akcesoria/Akcesoria_do_telefonow_i_smartphonow/Thermaltake_LUXA2_uchwyt_rowerowy_H10_iPhone_3GS-4-4S.html ewentualnie coś takiego,- wersja "przed wypłatą" http://www.komputronik.pl/product/160667/Akcesoria/Akcesoria_do_telefonow_i_smartphonow/Opaska_Belkin_EaseFit_Sport_do_iPhone_4-4S.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Właśnie dzisiaj dotarł do mnie długo oczekiwany ROSWHEEL. Przyznam że inteligencja listonosza była znikoma. Nie dzwoniąc zostawił paczkę luzem pod drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lepus Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Zamówiłem też torbę ROSWHEEL na EBAY. Mam nadzieje że w 2 tygodnie dojdzie akurat po maturach a przed egzaminem zawodowym gdzie będę miał dużo czasu na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerad Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 to jest ten ROSWHEEL, który zamawiacie, bo nie mogę sie na aukcji dopatrzeć nazwy http://www.ebay.com/itm/Cycling-Bike-Bicycle-Waterproof-Frame-Pannier-Front-Cell-Phone-Tube-Bag-Case-/180952123388?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a219647fc#shId Żeby tam zakupić to muszę PayPala założyć, bo przez PayU allegrowe nie zapłacę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams99 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Nazwy są różne, mój ma np. napis Yanho To ta torba, na ebay musisz mieć PayPal, na aliexpress wystarczą dane karty płatniczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Ta za 4,20 to jakaś lipa, jest mała, a na dodatek ma tylko jeden rzep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams99 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Nie jeden, tylko dwa, poza tym w niczym to nie przeszkadza. Mam taki sam model i jest ok. Rozmiary różnią się o 5mm więc faktycznie jest mniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek6622 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Nie jeden, tylko dwa Doskonale wiesz o co mi chodziło Dla nie zorientowanych chodzi o to że na dole ta tańsza wersja ma jeden rzep a ta droższa ma dwa rzepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams99 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Wiem, wiem Jednak jak wspomniałem trzyma się stabilnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M1n1s7eR Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 W moim są 2 mocowania i spisuje się ok. 2,5 godzinna wycieczka z włączonym GPS zżarła około 10-12 % baterii. Jak ktoś odczuwa braki mocy może sobie do tej głównej kieszeni pod telefonem włożyć powerbank i podłączyć do telefonu. Koszt około 50zł - http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-5000mAh-External-Battery-Charger-Power-Bank-2-Dual-USB-2A-for-iPad-iPhone-Free/546645692.html Kurczę, nie wiedziałem, że coś takiego istnieje Chyba sobię kupię jakiś tańszy dla testów tam, gdzie nie ma dostępu do prądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adams99 Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Ten wyjdzie około 50zł więc całkiem rozsądna cena. Nie szarp się na takie co "obiecują" 15000 lub 20000mAh bo to nierealne pojemności w tej cenie. 5000mAh jest prawdopodobne i raczej na oszukaną pojemność nie trafisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.